2777
2789
عنوان

چهره طرف به دلم نمیشینه اصلا 😷

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۸سنت زیاد نیس،مطمئن باش بهتر از این میاد،من با اینکه بیوه بودم اصلا نترسیدم انقد صبر کردم تا یکی با ...

عزیزم رو خودت اسم بیوه نزار خیلیم خوبی ازخداشون باشه 😘

خدایا داده ونداده ات راشکر
چه خوب منم دوست دارم شاغل بشم هم استقلال مالیش،هم بالاخره ی حساب دیگه روت میکنن منتظر شوهرکردنتم نی ...

نه بابا من کارم معلوم نیس ازفروشندگی گرفته تا بسته بندی ومنشی واینا یه لیسانس بدرد نخور گرفتم انداختم خونه 😂چه فرقی،میکنه اینام شغلن ولی مشاغل آزادن 😂ظاهرم خوبه سنمم کمتر میزنه شیپور شهرتونو بگردی استخدام داره 

نه بابا من کارم معلوم نیس ازفروشندگی گرفته تا بسته بندی ومنشی واینا یه لیسانس بدرد نخور گرفتم انداخت ...

من مدرک ندارم یعنی دانشگاه بهم نمیده تا تسویه کنم همش برای ۲ میلیون،چندماهه موندم دنبال وامم ضامن میخواد نمیخوامم کسی بفهمه

اخه ببین مجرد بیکار بی مدرک خیلی بده 

من مدرک ندارم یعنی دانشگاه بهم نمیده تا تسویه کنم همش برای ۲ میلیون،چندماهه موندم دنبال وامم ضامن می ...

عزیزم نمیتونی قرض بکنی ازکسی ؟طلایی چیزی نداری ؟ حتی اگه مدرکم بگیری بازم بدردت نمیخوره استخدام دولتیم آزمون وپارتی میخواد 

عزیزم نمیتونی قرض بکنی ازکسی ؟طلایی چیزی نداری ؟ حتی اگه مدرکم بگیری بازم بدردت نمیخوره استخدام دولت ...

باز مدرک بگیرم شاید تونستم ی کاری بکنم

طلا دارم چندتیکه نمیتونم بفروشم ،اصلا نمیدونی چ وضعیتیه راکد افتادم توی خونه تو اوج جوونی.اطزافیان همه ازدواج کردن ،نه کاری نه ازدواجی

باز مدرک بگیرم شاید تونستم ی کاری بکنم طلا دارم چندتیکه نمیتونم بفروشم ،اصلا نمیدونی چ وضعیتیه راکد ...

خیلی ازکارا باهمون دیپلمم برمیدارن ! اگه بتونی مدرکتو ازدانشگاه بکشی بیرون میتونی بامدرکت دوره های جهاددانشگاهیو ببینی مربی مهد واینام داره یا مدارس غیر انتفاعی به نظرم هرکاری که بنظرت خوب اومد برو واسه روحیت هم عالیه یه پولیم درمیاری ازدواجم میکنی پیر که نشدی !منم خودم ازدواج نکردم خواستگارام درپیت شدن 😂 تقریبا همه اینطورین اقتصاد خرابه کسی نمیتونه ازدواج کنه جهازم که نگو اصلا😂

خیلی ازکارا باهمون دیپلمم برمیدارن ! اگه بتونی مدرکتو ازدانشگاه بکشی بیرون میتونی بامدرکت دوره های ج ...

میخوام بازم برم دنبال وام.دعا کن جور بشه

ازدواجمونم جور بشه خدایا لطفا😘😘

2790
2778
2791
2779
2792