malakehbarfi مدیر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 عنوان چهره طرف به دلم نمیشینه اصلا 😷 | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست سلام دوستان خواستگاری دارم که اصلا تا دیدمش چندشم شد اصلا نمیتونم قیافشو تحمل کنم بنظرتون چحارکنم میترسم بله رو بگم بعدش جدا بشم بخاطرقیافش 😢زشت معمولی نیست پایینتر اززشته من خودم خوبم خدایا داده ونداده ات راشکر 1398/03/19 | 16:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 انقدزشته؟شبیه کیه مثلا بزار فکر کنم یکم 😂 خدایا داده ونداده ات راشکر
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 ۲۸سنت زیاد نیس،مطمئن باش بهتر از این میاد،من با اینکه بیوه بودم اصلا نترسیدم انقد صبر کردم تا یکی با ... عزیزم رو خودت اسم بیوه نزار خیلیم خوبی ازخداشون باشه 😘 خدایا داده ونداده ات راشکر
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 شبیه علیرضا خمسه هست؟ وای 😂😂😂کاش،خمسه بود خدایا داده ونداده ات راشکر
تیام۱۳۷۶ عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 17794 عزیزم رو خودت اسم بیوه نزار خیلیم خوبی ازخداشون باشه 😘 مرسی گلم لطف داری جیگر،کلا گفتم خودتو دست کم نگیر اصلا😘
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 منم همسن شمام شاغلید؟ ره عزیزم خدایا داده ونداده ات راشکر
zinaaaaa عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 1216 ره عزیزم چه خوبمنم دوست دارم شاغل بشم هم استقلال مالیش،هم بالاخره ی حساب دیگه روت میکنن منتظر شوهرکردنتم نیستن
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 چه خوب منم دوست دارم شاغل بشم هم استقلال مالیش،هم بالاخره ی حساب دیگه روت میکنن منتظر شوهرکردنتم نی ... نه بابا من کارم معلوم نیس ازفروشندگی گرفته تا بسته بندی ومنشی واینا یه لیسانس بدرد نخور گرفتم انداختم خونه 😂چه فرقی،میکنه اینام شغلن ولی مشاغل آزادن 😂ظاهرم خوبه سنمم کمتر میزنه شیپور شهرتونو بگردی استخدام داره خدایا داده ونداده ات راشکر
zinaaaaa عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 1216 نه بابا من کارم معلوم نیس ازفروشندگی گرفته تا بسته بندی ومنشی واینا یه لیسانس بدرد نخور گرفتم انداخت ... من مدرک ندارم یعنی دانشگاه بهم نمیده تا تسویه کنم همش برای ۲ میلیون،چندماهه موندم دنبال وامم ضامن میخواد نمیخوامم کسی بفهمهاخه ببین مجرد بیکار بی مدرک خیلی بده
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 من مدرک ندارم یعنی دانشگاه بهم نمیده تا تسویه کنم همش برای ۲ میلیون،چندماهه موندم دنبال وامم ضامن می ... عزیزم نمیتونی قرض بکنی ازکسی ؟طلایی چیزی نداری ؟ حتی اگه مدرکم بگیری بازم بدردت نمیخوره استخدام دولتیم آزمون وپارتی میخواد خدایا داده ونداده ات راشکر
zinaaaaa عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 1216 عزیزم نمیتونی قرض بکنی ازکسی ؟طلایی چیزی نداری ؟ حتی اگه مدرکم بگیری بازم بدردت نمیخوره استخدام دولت ... باز مدرک بگیرم شاید تونستم ی کاری بکنمطلا دارم چندتیکه نمیتونم بفروشم ،اصلا نمیدونی چ وضعیتیه راکد افتادم توی خونه تو اوج جوونی.اطزافیان همه ازدواج کردن ،نه کاری نه ازدواجی
malakehbarfi مدیر استارتر عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 21793 باز مدرک بگیرم شاید تونستم ی کاری بکنم طلا دارم چندتیکه نمیتونم بفروشم ،اصلا نمیدونی چ وضعیتیه راکد ... خیلی ازکارا باهمون دیپلمم برمیدارن ! اگه بتونی مدرکتو ازدانشگاه بکشی بیرون میتونی بامدرکت دوره های جهاددانشگاهیو ببینی مربی مهد واینام داره یا مدارس غیر انتفاعی به نظرم هرکاری که بنظرت خوب اومد برو واسه روحیت هم عالیه یه پولیم درمیاری ازدواجم میکنی پیر که نشدی !منم خودم ازدواج نکردم خواستگارام درپیت شدن 😂 تقریبا همه اینطورین اقتصاد خرابه کسی نمیتونه ازدواج کنه جهازم که نگو اصلا😂 خدایا داده ونداده ات راشکر
zinaaaaa عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 1216 خیلی ازکارا باهمون دیپلمم برمیدارن ! اگه بتونی مدرکتو ازدانشگاه بکشی بیرون میتونی بامدرکت دوره های ج ... میخوام بازم برم دنبال وام.دعا کن جور بشهازدواجمونم جور بشه خدایا لطفا😘😘