2777
2789
عنوان

تقویت اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3470 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایط هم بگو  زن هم بخوره یا فقط مرد سه ماه که میخوره بعد این مدت واسه بچه شروع کنم یا نه&nbs ...

اگه مردمشکل داره مرد ...

انشالله بعدسه ماه اقدام کنید

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
انشالله نتیجه بگیری گلم سری آخری دکتر براش آمپول نوشت که من از دادم مثبت شد دیگه آمپول اشو نزد 

خیلی امیدوارشدم😍😍

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
شرایط هم بگو  زن هم بخوره یا فقط مرد سه ماه که میخوره بعد این مدت واسه بچه شروع کنم یا نه&nbs ...

واس تقویت اسپرم مرده.ولی خانومام بخوره ضرری نداره.خیلیم تقویت کننده س.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
واس تقویت اسپرم مرده.ولی خانومام بخوره ضرری نداره.خیلیم تقویت کننده س.

بله عالی هست 

و بسیار تقویت کننده 

حتما تخم مرغ محلی باید باشه

اینو فقط من خیلی نمیدونم بعد از سه ماه واسه بچه اقدام کنن یا نه هر موقع باشه اشکال نداره

تو حین خوردن میتونید اقدام کنید...فرقی نداره‌ولی اگر میتونید بذار ۴۰ روز بخوره و اون زمان نزدیکی کلا نکنید.بعد ۴۰ روز اقدام کنید.امید به خدا.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بله عالی هست  و بسیار تقویت کننده  حتما تخم مرغ محلی باید باشه اینو فقط من خیلی نمیدونم ...

عزیزم نوشتم پستای پایینتر.

بله عالی هست  و بسیار تقویت کننده  حتما تخم مرغ محلی باید باشه اینو فقط من خیلی نمیدونم ...

بعله تخم مرغ باید فقط محلی باشه.❤

عرق کاسنی خارخاسک یونجه گردو و سیاهدانه زنجبیل و دارچین با عسل شیر و جوانه گندم تخم مرغ محلی حلیم گو ...

خرنوب برای موفولوژی هم مؤثره؟ شما جوشانده استفاده کردین؟ اگه شیره خرنوب استفاده بشه اثرش کم میشه؟