2777
2789
چی کنم ؟؟؟؟؟؟

اول برو ازمايش amh بده مه كارت خطري نباشه برات

بعدش اگه عددش بالاي ٣،٤ بود 

لتروزول بگير بخور از شب ٣ پريودت 

شبي دوتا

روز ١٢ برو سونو ببين فوليكول چند تا داري، احتمال داره دوتا،٣ تا شده باشه ،اگه داشتي يه امپول hcg بزني وقتي فوليكولت سايز بين ١٨ تا ٢٤ بود، بعدشم كه امپولو زدي برو اقدام هر شب، ٢ شب حداقل 

مباركه 👏🏻👏🏻😂😂

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
کلومفین امپول اچ سی جی زدم اماروز ۲۶پری اومد که ۲روز زودتر شدم وقتی تموم شدم دیگه پریودنشم که باردار ...

يعني ماه بعد درمان باردار شدي؟ يا اون پريوده درواقع پريود نبوده 🤔

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يعني ماه بعد درمان باردار شدي؟ يا اون پريوده درواقع پريود نبوده 🤔

ماه بعدش .پریود شدم اونم ۷روز کامل 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ماه بعدش .پریود شدم اونم ۷روز کامل 

چه بامزه 👍🏻 اونم دوقلو 😍 

من  خيلي ام پلي شديدم

سنم هم نسبتا بالاس

اين ماه اقدامم ولي انقدر اين ماه مشكل و تنش داريم نميدونم اصلا ميريم اقدام يا نه😔

چه بامزه 👍🏻 اونم دوقلو 😍  من  خيلي ام پلي شديدم سنم هم نسبتا بالاس اين ماه اقدامم ول ...

انشالله که این ماه جواب بگیری ،استرس نداشته باش،من دیر بچه دار شدم اونم ۸سال اززندگیم مشترکم گذشته بود که خدا بهم داد دوباره فکر میکردم دیگه بچه دارنمیشم یه سال اقدام بودم چون با خودم گفتم بچه سومو تو سن ۲۸دوست دارم بیارم خدا هم دقیقا بچه سوم تو ۲۸سالگی  بهم داد،

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
انشالله که این ماه جواب بگیری ،استرس نداشته باش،من دیر بچه دار شدم اونم ۸سال اززندگیم مشترکم گذشته ب ...

اميدوارم كه بگيرم

چقدر كم سن شروع كردي به بچه اوردن

چطور ٨ سال درمان ميكردي؟ من الان دارم ميرم ٣٧ هنوز بزور بزور اقدامم 😂😂

اميدوارم كه بگيرم چقدر كم سن شروع كردي به بچه اوردن چطور ٨ سال درمان ميكردي؟ من الان دارم ميرم ٣٧ ...

ازسال اول اقدام بودم چون دوست داشتم تفاوت سنی بابچم کم باشه که ۸سال طول کشید و۲۴سالگیم دوقلوهام به دنیا اومدن

ازسال اول اقدام بودم چون دوست داشتم تفاوت سنی بابچم کم باشه که ۸سال طول کشید و۲۴سالگیم دوقلوهام به د ...

خدا برات نگه داره💚 ايشالا اين يكي رم با شادي بغل ميكني

خدا برات نگه داره💚 ايشالا اين يكي رم با شادي بغل ميكني

ممنون گلم🌹انشالله خدا هم به شمایه نی نی نازو سالم بده🌷🌷🌷

ايشالا 🤲🏼

سلام عزیزم

اون روشی که برای دوقلوزایی به دوستمون گفتی از دکتر خودت یاد گرفتی؟

میخوام بدونم همه اون مراحل رو انجام بدیم دردسری برامون نداره چون زیر نظر پزشک نیستیم؟

اون آزمایش رو به خوده آزمایشگاه بگیم انجام میده بدون نسخه پزشک؟

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️
سلام عزیزم اون روشی که برای دوقلوزایی به دوستمون گفتی از دکتر خودت یاد گرفتی؟ میخوام بدونم همه اون ...

من تحت نظر دکتر بودم

جنسیت نینی هات چیه خانمی شنیدم لتروزل دخترزایی میاره درسته؟؟؟

پسرو دختر؛فکرنکنم