2777
2789
عنوان

کنسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا چرا زشت باشه 

هستن کسایی که تنها بیان؟

بیلیتم  که رزرو شد چجوری به یارو بفهمونم بلیت دارم؟ 

کارشناس حقوقی ام سوالی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم
اره خیلیا تنها میان  فایل پی دی اف بلیتتو گرفتی؟؟   اونو کپی میزنی میبری با خودت

هنوز رزرو نکردم.اووووو  گرفتم عشقم. خیلی شیک و پیک لباس میپوشن؟

هنوز رزرو نکردم.اووووو  گرفتم عشقم. خیلی شیک و پیک لباس میپوشن؟

پس حواست باشه بعد پرداخت بهت یه فایل میده اونو سیو کنی 

هر کی هر جور میخاد میاد من دیدم بعضیا با چادر میان بعضیا با تیپ عروس میان 😂 بعضیا بدون ارایش بعضیا با ارایش خلیجی میان 😂 

هر جور راحتی بیا 

👄💄👠
پس حواست باشه بعد پرداخت بهت یه فایل میده اونو سیو کنی  هر کی هر جور میخاد میاد من دیدم بعض ...

خخخخخ  مرسی عزیز دل خیلی اذیتت کردم ببخشید 

خب خارجی کنسرت کیا رو رفتی؟😁

شکیرا انریکه ایندیلا و سلن  و توکیو هم رفتم اسمش یادم نمیاد 😂😂 وهمایون شجریان و ابی سیاوش گوگوش و داریوش شادمهر همای این ها ایرانی اند ولی  اونور رفتم 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
شکیرا انریکه ایندیلا و سلن  و توکیو هم رفتم اسمش یادم نمیاد 😂😂 وهمایون شجریان و ابی سیاوش گوگ ...

چه عالی عزیزم.

تو هر کنسرت چندتا اهنگ میخونن؟ تایم هر کنسرت چقدره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز