2777
2789
عنوان

برم عروسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جا داره یادی کنم از دخترعمم که هفتم پدرشوهرش رفت عروسی خواهرش(چون کارتاپخش شده بود)

بالباس سفیدازبس میرقصیدنمیتونستن بشوننش

سیندرلا هستم کفش ملی من توقصرجامونده ولی  شاهزاده هنوز نیومده پسش بده!!! این نرماله؟!

یه جوری بی سر و صدا برید

چون به حال خاله شما دیگه متاسفانه فرقی نداره 

زیاد ارایش نکنید و فقط نشون بدین بخاطر احترام به خانواده شوهر رفتین

یا به خانواده همسر بگین که متاسفم خیلی دوست داشتم توی عروسی عمو جان شرکت کنم ولی عزادار هستیم و برای احترام به هر دو خانواده (دقت کنید هر دو خانواده) عذرمو پذیرا باشید.

فقط اگر همسرتون برن نباید مشکلی داشته باشید چون به هرحال عموش هست و زشته و شما بخانوادتون نگید که همسرتون عروسی عموش رفته.

سیاست کامل.

درسته گذشته بعدها همین کار استارتر می شه یه بهونه برای بی احترامی 

چه بی احترامی ای... 

اتفاقا خوبه... از اول نشون میده اهل عزا و اینکه حالا یکی مرد دیگه تا یه سال عروسی نریمو هیچ خوشی ای نباشه و... اینا نیست...

فردا روزی یکی از اقوام همسرش هم فوت کرد دیگه ازش توقع نداررن ک عروسی فامیلای خودش نره.... 

جا داره یادی کنم از دخترعمم که هفتم پدرشوهرش رفت عروسی خواهرش(چون کارتاپخش شده بود) بالباس سفیدازبس ...

بد شرایطی بوده منم بودم نمیدونستم چکار کنم  

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

من باشم نمیرم

به همسرمم میگم به احترام خانواده خودم نمیام 

چون خانوادم ارزشمندن برام

اینجوری از همین الان جایگاه خانوادمو براشون مشخص میکنم 

منزلت خانواده خودت پیش همسر و خانوادش واقعا مهمه اینجوری حساب کار از اول کار دستشون میاد