2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 45 پست
هاله نمیبینم☹خودت میبینی؟

نه

کنار خط قرمزه لب ب لبش یکم رنگ پس داده

بقیه اش عینهو ماه شب چهارده میدرخشه و سفیده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
از کجا فهمیدی😂😂😂😂

از روی حالت منو و اینا😂😂😂 آخه گوشی خواهرم هانره قبلا دیده بودم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کنار خط قرمزه لب ب لبش یکم رنگ پس داده بقیه اش عینهو ماه شب چهارده میدرخشه و سفیده

زود زدی عزیزم صب کن یک هفته دیگه بزن من میگم حامله ای به دلم افتاده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
زود زدی عزیزم صب کن یک هفته دیگه بزن من میگم حامله ای به دلم افتاده

خدا از دلت بشنوه قربونت برم

انشالله

ممنون بابت امید

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منفی بود😅

منم دیروز غروب زدم منفی بود 

روز دوازده ای یو ایم 

امروز دست و دلم نرفت بزنم حس پریودی ام دارم 😏😒

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
اینه ایناها فک نکنم هاله داشته باشه

برا من خط پایینی جای اینکه هاله ای چیزی بیوفته سفید شد 😕😂😂

مگر یک انتظار را چقد میشود کشید 🙁خدایا یه نی نی ام بمن بده 🙂💕
منم دیروز غروب زدم منفی بود  روز دوازده ای یو ایم  امروز دست و دلم نرفت بزنم حس پریودی ا ...

انشالله ک خیره و دوتایی مون نی نی داریم😍

برا من خط پایینی جای اینکه هاله ای چیزی بیوفته سفید شد 😕😂😂

میگم ک

کلا عینهو ماه شب چهارده میدرخشه

دوماه 😖😖 پریود نشدی تو این دوماه ؟

شد

اما میترسه با وجود پریود باردار باشه بی بی هم منفی بودا ولی باز میترسه...اخه حجم خون ریزش کم بود 

ضامن که ‌❤‌رضا ❤باشَدمَن آهویِ دَر بَندَم،آقا بِطَلب حتماً کم میکُند از دَردم:) 
عزیزم شمابارداربودین؟؟؟

سلام خانم گل

یکشنبه معلوم میشه

شوهرم برام بیبی چک نمیخره تا روز موعد

سلام خانم گل یکشنبه معلوم میشه شوهرم برام بیبی چک نمیخره تا روز موعد

انشاله خیره عزیزم زدی لایکم کنی بدونم 

خدایا شکرت شدم مامان ب توان ۲  😍😍😍برا نی نی توراهیم ی صلوات مهمونم کنید