2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه🙃منم قصد دارم ۳۰ سالگی بچه دوممو بیارم.البته اگه خدابخواد.😊

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ببین اگه رابطت باهمسرت خوب نیست ومشاورم رفتی به جدایی فکر میکنی به هیچ وجه اصلا بچه نیار 

بعدم ام اس داری انشالا خوببشی ولی دومیو نیار چون مراقبت از دوبچه مادرسالم وقوی باروحیه وجسم خوب میخواداز پا میفتی 

شرایطشونداری

من دلم میخواد 3_4 سال دیگه که به این سن میرسم دومی رو اقدام کنم اونم دختر😍😍 ولی اگه خونه دار نشیم احتمالش خیلی کمه😕اون موقع پسرم 5_6 ساله میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

من ۳۵ سالمه بچه ندارم بعد از ۸سال ازدواج و ۳تا سقط ۳سالم بعد سقط اقدامم نشده

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
بسلامتی بهترین سن ازدواج کردی و بهترین سن بچه دار میشی 

ممنون عزیزم.عاقبت بخیر باشید ان شاءالله

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.