2777
2789
۲۰۱۸Siccinهم شنیدم ولی ندیدم هنوز

میگن دوش از همه ترسناکتره

ولی بنظره مجموعه احضار و انابل از همه بهتره چون بر اساس واقعیته

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اکثراترسناک نیس چندش آوره والا

اره نمیدونم واقعا کی از کارای حال بهم زن و سلاخی میترسه!!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
میگن دوش از همه ترسناکتره ولی بنظره مجموعه احضار و انابل از همه بهتره چون بر اساس واقعیته

چمدونم والا من ک عاشق هیجانم فقط پایه ندارم😂

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
😂باشوهرمیبینم همش زیرپتوئه😂

منم تنهایی جرات نمیکنم

جالبه شوهرم همیشه مسخره میکنه

بعدش که من یه دفعه میترسم ۳ متر از جاش میپره میگه صدای یهویی تو از اونا وحشتناکتره 😂

فکر کنم فقط بازیگرش و کارکترش خوفناکه😂

آره دقیقا ی صحنش فقط اولین بارک میبینی میگرخی اونم وقتیه ک راهبه بیریخت یوهوخودشونشون میده😃

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
آره دقیقا ی صحنش فقط اولین بارک میبینی میگرخی اونم وقتیه ک راهبه بیریخت یوهوخودشونشون میده😃

دقیقا😜