2777
2789
عنوان

رعد و برق 😨😨😨😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم تهرانیم. یهو یه صدای وحشتناک رعد و برقی اومد آب پرید تو گلوم داشتم خفه میشدم. پریدم بالا از تر ...

من خیلی میترسم شما چی ؟؟؟

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤
وای من عاشق رعد و برقم  میرم تو حیاط و از نگاه کردن به رعد و برق لذت میبرم و گاهی هم عکس میگیر ...

صاعقه میخوره به زمین از صداش میشه فهمید اگه خیلی وحشتناک باشه صاعقس خیلی خطرناکه مواظب باش

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
وای من عاشق رعد و برقم  میرم تو حیاط و از نگاه کردن به رعد و برق لذت میبرم و گاهی هم عکس میگیر ...

من از تنبلیم دیگه از رعد و برق    نمی ترسم

چون اگه بترسم باید نماز آیات بخونم😐😐😐

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️

اره اینجام میزنه ولی دوتا قطره بارون میزنه ک فقط ماشین کثیف کنه😒

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
صداش خیلی بلنده  اولین رعد و برق زد کرک و پرم ریخت آخه بدون مقدمه بود خداام با ما شوخی داره 😨

😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

منم تو جاده  تهرانم

خیلی وحشتناکه

آسمون روشن و خاموش میشه

ب شوهرم گفتم نکنه قراره روز قیامت بشه

خخخخخخخخخ

ولی خداییش  خیلی شدیده ررعدوبرقش

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  
صاعقه میخوره به زمین از صداش میشه فهمید اگه خیلی وحشتناک باشه صاعقس خیلی خطرناکه مواظب باش

اره خب صاعقه تخلیه بار الکتریکی بین زمین و ابر هست و معمولا توی زمین های وسیع و مزارع و یا ارتفاعات بالا که شرایطش از جمله بار مخالف و رطوبت وجود داشته باشه میخوره یا ممکنه بخوره به ساختمان های طبقاتی که اونا هم برقگیر داره و مشکلی پیش نمیاد 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️