2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمنم هفته پیش همین جورشد دکتربرادل درد قطره سایمیتیکون ودایمیتیکون داد برا اسهالش قطره پدی لایک برا حالت تهوع هم شربت اندانسترون داد البته با استامینوفن و سفیکسیم. 

یه اوضاعی داشتم منم.میفهممت.خیلی سخته اونم بچه.😧😧😧😧😧

یه پسر یک سال و نیم هم دارم خدا کنه اون نگیره ۴ روزه من نخوابیدم هیچی هم نمیخوره 

این ویروس واگیرداره خیلی مواقب کوچولوت باش 

دستاشو مرتب بشور برا تعویض ک دستشویی میبری حسابی ضدعفونی کن دستاشو

همچین جدید نیس ما ماه پیش گرفتم دخترم انواع اقسام داروها رو خورد اخرش با  با دم کرده نبات و نعن ...

سلام عزیزم..پسرم 14ماهشه این دم کرده رو میتونم بهش بدم..دخترت چند وقتش اینو بهش دادی؟؟

سلام عزیزم..پسرم 14ماهشه این دم کرده رو میتونم بهش بدم..دخترت چند وقتش اینو بهش دادی؟؟

اسهاله؟؟تب نداره ؟؟؟

اگه مطمئنی اسهالش عفونی نیس 

بده چیز خاصی نیس 

نعنا خشک رو مث چایی دم کن توشم نبات بنداز بذا دم بکشه 

اسهاله؟؟تب نداره ؟؟؟ اگه مطمئنی اسهالش عفونی نیس  بده چیز خاصی نیس  نعنا خشک رو مث چایی ...

روز اول ودوم تب داشت ولی الان همش اسهاله دکتر دارو داده تاثیر نداره اسهالش قطع نمیشه .لاغر بود لاغرترم شد😔😭

روز اول ودوم تب داشت ولی الان همش اسهاله دکتر دارو داده تاثیر نداره اسهالش قطع نمیشه .لاغر بود لاغرت ...

اخی الهی بگردم .😢

چون تب داشته اینو نده 

کته درست کن برون روغن با ماست رقیق کن بده 

اب سیب خوبه 

او ار اس رو با اب درست کن توش ماست بزن دوغ شه بتونه بخوره 

کیدی لاکت هم با ماست پروبیوتیک بده 

ببین  نوشابه مشکی ک گازشو گرفته باشی هم خیلی خوبه برا اسهال  میدونم بچه نباید نوشابه بخوره ولی یبار دوبار عب نداره 

ان شالله وقتی خوب شد حسابی بش میرسی دوباره مث اولش میشه

اخی الهی بگردم .😢 چون تب داشته اینو نده  کته درست کن برون روغن با ماست رقیق کن بده  اب ...

قربونت عزیز دلم که مثل همیشه جوابگو هستی .اره اتفاقا دکتر سه تا پودر کیدی لاکت داد گفت با ماست بده هیچ میلی نداره منم ریختم تو شیشه بهش دادم ولی تاثیر نداشت همچنان 4روز اسهاله لعنت به این ویروس شوهرمم که بدتر 😓😖

قربونت عزیز دلم که مقل همیشه جوابگو هستی .اره اتفاقا دکتر سه تا پودر کیدی لاکت داد گفت با ماست بده ه ...

خواهش میکنم 

ب شوهرت قرص لوپرامید بده سریع خوبش میکنه مراقب باش خودتم نگیری واگیرداره عاخه

سه تا پودر کمه من روزی دوتا بش میدادم بریز تو ماست کم کم بش بده حواسشو پرت کن  یا تو دوغ بریز وقتی دیدی تشنشه بده

قطره پدی لاکت هم برا اسهال خییلیی خوبه برا دخترم خیلی خوب جواب میده دو سه بار میدم خوب میشه 

خواهش میکنم  ب شوهرت قرص لوپرامید بده سریع خوبش میکنه مراقب باش خودتم نگیری واگیرداره عاخه ...

ممنون اره دیدم پستای قبلتو به شوهرم گفتم بره بگیره..اره یه سریم اسهال شده بود دکتر پدی لاکت داد خیلی خوب بود ولی این دکتر این پودرو داد تاثیر نداشت بقول شما سه تا کم بود حالا شنبه میبرمش دوباره براش پدی لاکت بگیرم ..هیچی ازش نموند خیییلی اسهال بده 😥مخصوصا برای بچه کوچیک 😖

ممنون اره دیدم پستای قبلتو به سوهرم گفتم بره بگیره..اره یه سریم اسهال شده بود دکتر پدی لاکت داد خیلی ...

معمولا قطره پدی لاکت رو برا زیر یسال میدن کیدی لاکت رو برا بالای یسال 

ولی جیزی ک من تجربه کردم این بود پدی لاکت خیییلی خوب جواب میده  کیدی لاکت زیاد اثر نکرد

یکم گرونه ولی ارزششو داره

معمولا قطره پدی لاکت رو برا زیر یسال میدن کیدی لاکت رو برا بالای یسال  ولی جیزی ک من تجربه کرد ...

اره دقیقا منم میخواستم بگیرم شوهرم گفت همینو که دکتر نوشته بده ولی همچنان ادامه داره .دکتر بی خودی بود بنطرم بخاطر اینکه نزدیک بود بردم کلی پول ویزیت گرفت بی تاثیر بود.شنبه میبرم یه دکتر دیگه حتما پدی لاکت میگیرم براش

ممنون گلم لطف کردی❤