2789
عنوان

شیو کردن🙄🙄🙄

512 بازدید | 15 پست

دوستان هنوز کسی هست موهای زائدسو از طریق شیو کردن از بین ببره؟ 

یا همه لیزر کردید راحت شدید؟ 

از اپیلاسیون خسته شدم... 😔😔😔

شیو هم که فرداش موها سر زده😕😕😕

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرتون شیو موها رو زیادتر هم میکنه؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
والا من تاحالا اپلاسیون نرفتم و نخواهم رفت  😐

یعنی دست وپاهاتم شیو میکنی؟ 

موهاش زیاد نشده؟ 

میخوام چند وقته دیگه لیزر کنم به نظرتون قبلش شیو کرده باشم نتیجه لیزر بد میشه؟ 

یعنی دست وگاهاتم شیو میکنی؟  موهاش زیاد نشده؟

نه فکر نکنم ربطی داشتم باشه 

کلا پر مو نیستم 

بعضی وقتها با اپیلیدی میکنم از این مردونه ها 

ولی بیشتر با ژیلت 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
میخوام چند وقته دیگه لیزر کنم به نظرتون قبلش شیو کرده باشم نتیجه لیزر بد میشه؟ 

اتفاقا قبل لیزر خودشون میگن باید شیو کنی بیای

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

منکه تاحالا اپیلاسیون نرفتم همش شیو کردم ولی دوست دارم بعد زایمانم برم لیزر اول باید تحقیق کنم ببینم واقعا بعد چند سال کامل از بین میره راضی بودن کسایی که رفتن بعد برم😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
من دارم لیزر میکنم.دکتر میگه موقع لیزر نباید مو داشته باشه

عزیزم نتیجه لیزر برات رضایت بخشه؟ 

چند جلسه رفتی؟ 

مثلا پاها تو چه مدت انجام میشه؟ 

احساس درد یا سوزش نداری؟ 

عزیزم نتیجه لیزر برات رضایت بخشه؟  چند جلسه رفتی؟  مثلا پاها تو چه مدت انجام میشه؟ ...

فعلا جلسه های اوله.ولی خیلی کم شده.پاها کامل20دقیقه طول میکشه

درد هم خیلی کم داره اونم جاهایی که استخونی.مثلا ران پا اصلا حس نکردم

خوب تا کن نشد مچاله کن.....  
فعلا جلسه های اوله.ولی خیلی کم شده.پاها کامل20دقیقه طول میکشه درد هم خیلی کم داره اونم جاهایی که اس ...

نوع لیزرتون چیه؟ 

جلسه‌ای چقدره هزینش عزيزم؟