یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
رفتم پیش کسی ک سرکتاب باز میکرد گفت تا چند وعده ی دیگه بچه دار میشی با خودم گفتم ن بابا زر میزنه من با این همه جلوگیری و کاندوم و قرص عمرا بچه دار شم. الان 4ماهمه و در خدمتتونم
برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……
اره فال گرفتم زمستون بود. گفت تابستون عقد می کنی یکی اسمش علی هست قد بلند و جزئیات رو گفت .
دقیقا مرداد عقد کردم با علی اقا 😆😆😆
اون خانم همسایمون بود یه زن خانه دار بود و موکل و این چیزا هم نداشت. واسه سر گرمی می گرفت. افسوس که رفت و دیگه دسترسی بهش ندارم
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چ جالب خوشبخت باشی عزیزم😁حیف شد ای کاش میتونستی پیداش کنی😑
اره واقعا
به دختر خالم گفت یه شتر افتاده تو فالت اروم و خرامان میاد تو طول می کشه ازدواج کنی همون هم شد نزدیک ۴۰ سالگی ازدواج کرد
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت