2777
2789
عنوان

@@@@ حجامت @@@@

| مشاهده متن کامل بحث + 25480 بازدید | 40 پست
عزیزم من تهران نیستم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

اگر بداخلاقید، حجامت کنید

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

تمام ریشه بیماری‌ها بر اثر سوختن و فاسدشدن یکی از اخلاطی است که کبد تولید می‌کند و با حجامت می‌توان آن اخلاط را خارج کرد به طوری که به بیمار احساس بهبودی دست می‌دهد و اگر تغذیه او نیز اصلاح شود بیمار بهبودی کامل پیدا می‌کند.

محقق و پژوهشگر طب مکمل گفت: حجامت برای افرادی که خلق و خوی خوبی ندارند و مقداری عصبی هستند مفید و موثر است.

حاتمی در گفتگو با ایلنا با بیان این مطلب گفت: امروز حجامت به منظور پیشگیری و درمان در ایران انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه حجامت برای پیشگیری معمولا دو بار در سال انجام می‌شود‏، گفت: یک بار ابتدای فصل بهار که طبیعت به جوش و خروش در می‌آید و به طبع آن نیز خون انسان به جوشش در می‌آید و یک بار دیگر درفصل پاییز صورت می‌گیرد.

حاتمی تصریح کرد: زمان انجام حجامت با توجه به جزر و مد آب دریا معمولا ۱۷، ۱۹ و ۲۱ ماه قمری است که بهترین ساعت انجام آن نیز بین ساعت ۲ تا ۳ بعد از ظهر است.

محقق و پژوهشگر طب مکمل با اشاره به اینکه انجام حجامت معمولا دو ساعت بعد از صرف غذا انجام بگیرد، افزود: معمولا در زمستان حجامت برای پیشگیری انجام نمی‌شود اما برای درمان هر ساعتی از شبانه روز که پزشک تشخیص دهد این کار برای بیمار انجام می‌شود.

حاتمی در پاسخ به این سوال که حجامت برای درمان چه بیماری‌هایی مفید خواهد بود، افزود: تمام ریشه بیماری‌ها بر اثر سوختن و فاسدشدن یکی از اخلاطی است که کبد تولید می‌کند و با حجامت می‌توان آن اخلاط را خارج کرد به طوری که به بیمار احساس بهبودی دست می‌دهد و اگر تغذیه او نیز اصلاح شود بیمار بهبودی کامل پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حجامت یک اقدام مکمل و نه به عنوان یک روش درمانی کامل است، افزود: حساسیت‌های فصلی، ناراحتی‌های کبدی، کلیوی، مغزی، قلبی، درمان بیمار آرتوروز، نقرص، زانودرد و همچنین برای داشتن پوستی زیبا، رشد کودکان و همچنین افرادی که خلق و خوی خوبی ندارند و مقداری عصبی هستند حجامت برای آن‌ها موثر است.

محقق و پژوهشگر طب مکمل ادامه داد: حجامت همچنین در درمان بیماری‌هایی همچون پیرچشمی، سرطان‌ها و مشکلات قاعدگی و تنظیم آن در خانم‌ها موثر است.

حاتمی در پاسخ به این سوال که آیا حجامت می‌تواند به جای درمان، به فرد بیمار آسیب رساند، افزود: بله، حجامت ممکن است برای برخی افراد ضرر داشته باشد زمان حجامت باید طبع بیمار مورد بررسی قرار بگیرد زیرا حجامت برای کسانی که طبع گرم دارند خوب است اما برای کسانی که طبع سرد دارند توصیه نمی‌شود.

به گفته محقق و پژوهشگر طب مکمل خیلی از نقاط بدن را می‌شود حجامت کرد اما معمول‌ترین جا بین دو کتف است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه جاش نمونه چه کنیم؟؟؟؟
زخم حجامت باید با عسل پانسمان شود . نه با الکل و بتادین .20- بعد از انجام حجامت ، تا 24 ساعت نباید استحمام کرد

با عسل دیگه جای حجامت هم باقی نمیمونه
اگه دکتری را برای حجامت میشناسید معرفی کنید.....

نظرتون راجع به حجامت سر برای تقویت موچیه؟من خیلی از راهها روامتحان کردم روغنهای مختلف که برای اکثریت خوب بوده رواستفاده کردم امانتیجه عکس کردم هرچی بیشتر سماجت کردم بیشترناامیدشدم تااینکه باتحقیقاتی که انجام دادم متوجه شدم چون من طبع خیلی گرمی دارم وروغنها وماسک ومرهم های طبیعی وگیاهی اکثرا گرم هستند گرمای سرم روبیشتر میکنه که باعث سوختن وازبین رفتن پیاز وریشه مو میشن.حجامت سراین گرما روبه حالت تعادل درمیاره وباعث میشه بامتعادل کردن مزاج سرموها به حالت طبیعی خودشون برگردن .چندروز پیش دکتر طب سنتی رفتم که گفت دموی هستم یعنی گرم وتر وپس از انجام یک حجامت عام گفت 2هفته بعدبیا تاحجامت سربرات انجام بدیم گفت کاسنی وعناب وروغن زیتون بخورم وحالامن تایه هفته دیگه که پریودم هم تموم میشه میخوام برای حجامت سربرم

سعی کن عهدی را که در طوفان با خدامیبندی، درآرامش فراموش نکنی..

🟡کپسول بدل حجامت :

♦️جایگزین حجامت با خونگیری

♦️در صورتی که رفتار حجامت با خونگیری ممنوعیت داشته باشد استفاده از این کپسول به عنوان جایگزین عمل حجامت می باشد.

♦️مخصوص کسانی که از حجامت و خونگیری ترس و واهمه دارند.

دکتر میر حسین کاظمی

متخصص طب مکمل

شماره ی تماس :

09367461816