2777
2789
عنوان

آیا خریدن لباس زیر و جوراب مرد...!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3036 بازدید | 56 پست

چیز مهمی نیست. من بعصی وقتا برم بیرون شورت خوشم بیاد براشوهرم میخرم😁. بعصی وقتا هم باهم.

به مادرشوهرت بگو تو مادرشی گناه نمیشه یبار توجوراب بخری براش. چطور تو چیزای دیگه خوب میگن ما مادرشیم حس برتری دارن نسبت به ما. بعد اینجور موقعا میگن زنت. 

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤
من ک خودم میگیرم چون بنده خداوقت نداره برای این چیزای کوچیکم بره خرید من براخودم میخرم براهمسرمم میخ ...

چرا همیشه تقصیر رو میندازید گردن زن ها، جورابی که هر روز میپوشه و میبینه پاره ست دیگه حواس پرتی و وقت نکردن نداره

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که همیشه خودم جوراب و لباس زیر برای شوهرم میخرم هر وقت ببینم نیاز داره جدید براش میخرم بعضی اوقات هم خودش میخره  چه فرقی داره اصلا ،؟ تازه با اینکه من همیشه براش خرید میکنم مادرشوهرم هر وقت ببینه جورابش پاره شده میگه تقصیر تو هست ،منم فقط نگاش میکنم 

گروه زرد،،قد ۱۵۷،،،،وزن اولیه ۷۷   ،،، وزن هدف ۶۰  ،،تاریخ  شروع رژیم ۹۹/۱۰/۳

جوراب رو که سر چهار راه و پیاده رو ها میفروشن ... من هر سری هم برای خودم هم دوست پسرم میخرم دونه ای ۴ تومن خسیس# نباشیم 😆

دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند .... از گوشه بامی که پریدیم  پریدیم .....💖💖💖💖

من میرم برا خودم لباس زیر بخرم اکثرا برا همسرمم میخرم یا بعضی وقتا که مرکز خریدی جایی میریم چشمم بخوره بهش میگم بره بخره، مردا اکثرا خیلی دربند این چیزا نیستن باید بهشون یادآوری کتی

خدایا هزار بار شکرت

من هر وقت ببینم احتیاج داره میخرم براش گاهی هم که با هم بیرون ببینیم احتیاج داشته باشه میگم بیا بریم بگیریم .

خب چی میشه وقتی میبینی جورابش پاره شده میخوای واسه خودت جوراب بخری واسه اونم بخری یا تو خیابون رد میشی بگیری 

من که همیشه خودم جوراب و لباس زیر برای شوهرم میخرم هر وقت ببینم نیاز داره جدید براش میخرم بعضی اوقات ...

من هروقت برم خرید واسه خودم واسه شوهرمم یه چیزی میخرم مثلا تی شرت، شلوارک یا حتی جوراب ولی دیگه شورت!!!!!!! 

چرا همیشه تقصیر رو میندازید گردن زن ها، جورابی که هر روز میپوشه و میبینه پاره ست دیگه حواس پرتی و وق ...

خب وقتی مردی شلخته ست خانومش بایدبهش تذکربده ک اونونپوش چون مردایی ک اینطورین ازاول همینطوری باراومدن توخونه خودشون مامانه حواسش بوده بعدشم خانومش،،دیگ کارسختی نیست ک دوجفت جوراب براش بخری بذاری کناروقت مهمونی رفتن بدی بهش ک ایناروبپوش شماخودتم خجالت میکشی اگه همسرت جورابش تومهمونی پاره باشه

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
من هروقت برم خرید واسه خودم واسه شوهرمم یه چیزی میخرم مثلا تی شرت، شلوارک یا حتی جوراب ولی دیگه شورت ...

مگه شورت چشه یه تیکه لباسه دیگه اکثرا لباس زیر فروشیام که فروشندشون خانومه چرا انقدر قضیه رو بزرگش میکنی؟

خدایا هزار بار شکرت
من میرم برا خودم لباس زیر بخرم اکثرا برا همسرمم میخرم یا بعضی وقتا که مرکز خریدی جایی میریم چشمم بخو ...

الان یعنی مغازه های لباس زیر زنونه، مردونه هم میفروشن؟!!!