ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره جدی باید کهنه کنم اخه مای بی بی هفته ای چل پنجاتومن میشه.دخترمنم خیلی ریزمونده
کهنه کن یه نی نی واشم ازدیوارپیدا کن بریزتوش بشوره اول مدفوعوهاروقشنگ آب بگیربعدبریزتوش پودرصابون بریز بشوره خیلی هم خوبه فوقش حالا تودست بشوری روزی یه ساعت وقتتوبگیره وسط پای بچه هم یه ذره س
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اول اینکه باید ببریش پیش دکتر گوارش کودکان،دوم اینکه احتمالا رودهاش تحریک پذیرن،اگه شیرخشک میخوره بهتره ک بیومیل سوی بدی ،از غذاهای ک ملینن مثل کره روغن الو میوهای تابستونی پرهیز کنی،و اینکه چندتا برگ نعنا رو با ی استکان اب بجوش بیاری ی تیکه نبات بندازی حل ک شد ولرم ک شد بدی بخوره روزی دوبار،و قطره پدی لاکت رو میتوتی براش بخری روزی ۵قطره بدی بخوره برای تنظیم سیستم گوارشیش
حالا بازم هست حداقل سنگ صبورمیش گاهی وقتاایشالا خداخودتوواس نی نی ت نگه داره
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
وزنش کمه الان ده ماهشه ۶ کیلوعه.خودم چون باردارم دارم بش شیرموکم میدم ک قطع کنم و شیرگاو بش میدم
تا پیش متخصص آلرژی نبردی شیدگاونده بادکترمشورت کن خودش میگه چه شیری بدی
اول اینکه باید ببریش پیش دکتر گوارش کودکان،دوم اینکه احتمالا رودهاش تحریک پذیرن،اگه شیرخشک میخوره بهتره ک بیومیل سوی بدی ،از غذاهای ک ملینن مثل کره روغن الو میوهای تابستونی پرهیز کنی،و اینکه چندتا برگ نعنا رو با ی استکان اب بجوش بیاری ی تیکه نبات بندازی حل ک شد ولرم ک شد بدی بخوره روزی دوبار،و قطره پدی لاکت رو میتوتی براش بخری روزی ۵قطره بدی بخوره برای تنظیم سیستم گوارشیش،اینطوری عزیزم بهتر شده الان روزی دوبار بعضی وقتا یبار دفع داره،بعضی بچها رودهاشو تحریک پذیرم باید ببینی کی بهشون میسازه