2777
2789
تو کار رنگ و میکاپ و هاشور بری بهتره و راحتتره

آخه برای اینا باید خیلی مهارت داشته باشی،حداقل2-3سال زمان میخواد برای حرفه ای شدن

‏من حامل زخم‌های تمام نبردهایی هستم که از آنها طفره رفتم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط كاشت ناخن چون ن محرم و صفر تعطيله ن ماه رمضون كل سال هى ترميم ميكنن هى و هى و هى

هزینه یادگیریش چقدره؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
میشه بگین هزینه یادگیریش چقدره؟ واسه هر نفر چقدر میگیرن؟ 

هر کاشت ناخن دستا حدود ۲۰۰،ترمیم فک کنم ۹۰،لاک و ژل و ترمیم اینا اضاف میشه البته قیمتا فرق میکنه حدودا همین قدر،فک کنم برای یادگیری ۲تومنی هزینه آموزش ،قیمتا یبار اینستا از یه ناخن کار دیدم،تو اینستا سرچ کنید از ناخن کارا قیمت بگیرید

فقط كاشت ناخن چون ن محرم و صفر تعطيله ن ماه رمضون كل سال هى ترميم ميكنن هى و هى و هى

وا پس مشتری هاشون مگه میشه دو ماه‌ ترمیم نکنن مگه سالن عروسیه تعطیل باشه

پیش برو پشت سر خبری نیست  
این شهری که من هستم خود آرایشگر معمولا همه کار انجام میده و مردم پول بابت شینیون حرفه ای نمیدن🙁

هر کاری بخوای انجام بدی به غیر از ناخون باید یه مدت دستیار باشی آرایشگر کل پولو برمیداره تازه یه منت هم سرت میزاره که داره کار یادت میده مگه هاشور و تتو الکیه کلی کار میبره حرفه ای بشی بتونی کار کنی

پیش برو پشت سر خبری نیست  
هزینه یادگیریش چقدره؟

اطلاع ندارم گلم فقط ميدونم هزينه يادگيريش خيلى زياد نيس فقط بايد دستگاه و مواد بخرى اونا ى كوچولو گرونن ولى باز ب نظرم ب نسبت رشته هاى ديگه ب صرفه تره چون بعد از يادگيرى و تمرين فورى وارد بازار كار ميشي

وا پس مشتری هاشون مگه میشه دو ماه‌ ترمیم نکنن مگه سالن عروسیه تعطیل باشه

خب منظور منم همين بود ديگه 

بادقت بخون گلم

ميگم مث ميكاپ و شينيون نيس ك توى اين ايّام تعطيل باشه كارت هميشه مشترى داره ى ناخن كار

خب منظور منم همين بود ديگه  بادقت بخون گلم ميگم مث ميكاپ و شينيون نيس ك توى اين ايّام تعطيل ب ...

خخخخخ منم موافقم واسه کسی که میخواد پول دراره راه خوبیه 

پیش برو پشت سر خبری نیست