2777
2789
عنوان

😐زبان کره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 49 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐کی من ؟

اره ی زینب میشناسم اونم عشق زبان کره ایه گفتم شاید تو همونی 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

اگر تهران هستی، می تونی آموزشگاه بری و اگر شهرهای دیگه زندگی می کنی از طریق کلاس های آنلاین می تونی یاد بگیری

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من پارسال تاپیک گرفتم اما هنو مدرکمو پرینت نگرفتم😂😂😂😂😂

تاپیک همون مدرک زبان کره ایه؟

چطور گرفتین؟ از جای خاصی؟ مدرسه سجونگ؟ آموزشگاه؟ من  چقد هولم 😂😍

اگه تاپیکامو میبندم به خودت نگیر. میبندم پشه نیاد
اون زبان چینیه نه کره ای

جهت فان بود میدونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

من چند تا کلمه بلدم بهت میگم توهم یاد بگیر  

سلام ، صبح بخیر ، ظهر بخیر ، عصر بخیر = آنیونگ هه سه یو ، آنیو سه یو ، انیو هه سه یو ، آنیو

سلام ، الو  = یو بو سه یو 

شب بخیر = چال جا 

حالت خوبه ? = کنچانا

خوش میگذره ، اوضاع خوبه = چل جی نه سه یو

وقتی میخوایی یکیو صدا بزنی ( ببخشید) = چو گیو ، یو گیو

بله = نه ، ده

آره = او

نه = آنی ، آنیو

خیر = آنی یو 

اشکال نداره ، قابلتو نداره ، خواهش میکنم= آنی یه یو

نمیدونم = مو ری گه سه ، مو ری گه سه یو

یه لحظه صبر کن = چم شی من یو

شما کی هستید = دو گو سه یو

شما ?= دو گو

راست میگی ?= چو مل یو

مطمعنی = هاگ شیل هن

قول = کول

درسته = کری

جدی ? = چی ن جا

حتما = کو روم ، کو روم یو

من برگشتم = دو را وا سه یو

به من نگاه کن = نه بوآ

وایسا = چم شی من

بیا = او سو ( صدایی بین ز  و  س )

برو = کا

بریم = که جه

گشنمه = بی گو پا

ممنون = گام ساهم نی دا ، گام سا ، کو ما یو ، کو مام نیدا

خواهش میکنم ، لطفا = چی بر ( صدایی بین ر  و  ل )

معذرت خواهی = چه زو ( صدایی بین ز. و  س ) هم نیدا ، چه سونگ هیو ، میا نه ، بیانه  ، میان هیو ، میانام نی دا

هرروز = هارو

عاشقتم = سرنگ هه ، سرنگ هم نی دا

عاشقر= یونین

من عاشقتم = نه نین سرنگ هم نی دا

دوستت دارم  = چو آ یو ، چو آم نیدا 

تو خیلی زیبایی = چونگ مل آریم د او سه یو

مثلا میخوایی بگی من یچیزیو دوست دارم ، به معنی تورو دوست دارم نه مثلا یه وسیله یا اشیا یا هرچیزیو بغیر از اینکه بخای به کسی عشقتو اعتراف کنی بگی ، میگی = چو آن دا 

تقریبا همینقد فعلا یاد دارم ، اعداد کره ای و نسبت های خانوادگی روهم بلدم اگه خواستی بگو بهت میگم

سلام بچه ها میخوام کره ای یاد بگیرم خیلی خوشم از زبان کره ای ب نظرتون خوبه بازار کارش چطوره بدرد میخوره ک بخونم هر چی اطلاعات درمورد زبان کره ای دارید بهم بدید ممنون