2777
2789
منم مادر شوهرم دختر نداره  همش بمن میگفت  ایشالا خدا بهت یه دختر بده

مادرشوهرم دختر داره ولی چون ۳ تا پسر داره. میگه همین ی دختر همدمم. همیشه میگفت آدم تا دختر نداشته باشه طعم زندگی نمیفهمه. خلاصه انقدر نماز امام زمان خوند خدا ی خوشگلش بهمون داد😍

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوراکی هایی اسیدی میکنه؟

نمیدونم والا

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
منم خواهر ندارم  یه پسر دارم  دومی دختر شد خیلی خوبه  تو جمع زنونه تنها نیس ...

آره،واقعأ،بعدشم تنها مهمونی نیست که،

آدم هیچوقت تنها نیست

خیلی دختر دوست دارم

شوهرمم خیلی دختر دوست داره

🌹

آره،واقعأ،بعدشم تنها مهمونی نیست که، آدم هیچوقت تنها نیست خیلی دختر دوست دارم شوهرمم خیلی دختر دو ...

منم اولیم پسره دومیم فرقی نمیکرد ولی دوس داشتم دختر بشه که شد.کاره خاصی نکردم ولی شوهرم گوشت ولبنیات زیاد میخورد اقدامم دقیقا ده ودوازده پریودیم بود.به نظرم طبع رحم یکم سردباشه تاثیر داره

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

انشالله ک خدا بهت بده ،، 

عزیزم امضات چقدر ناراحتم کرد متاسفم.الان دوباره بارداری ودخمل توراه داری؟

منم اولیم پسره دومیم فرقی نمیکرد ولی دوس داشتم دختر بشه که شد.کاره خاصی نکردم ولی شوهرم گوشت ولبنیات ...

خداروشکر که دختردار شدی

آره دقیقا داریم با شوهرم لبنیات و چیزای سرد میخوریم که از ماهه دیگه روز ۸و۹و۱۰پریودیم اقدام کنیم،خودمم قرص کلسیم میخورم،با سرکه هم خودمو میشورم

🌹

خداروشکر که دختردار شدی آره دقیقا داریم با شوهرم لبنیات و چیزای سرد میخوریم که از ماهه دیگه روز ۸و۹ ...

توکل به خدا ایشالا هرچی به صلاحته.ولی واقعا به نظرم خدا لطف داشته ازهردوجنس به من داده دخترم تودلمه ولی هرلحظه که بهش فکر میکنم ازته قلبم میگم خدایا شکرت تکون که میخوره همش میگم کی بشه ببینمش.پسرمم همش صداش میزنه میگه اجی جات گرمه اونجا  

توکل به خدا ایشالا هرچی به صلاحته.ولی واقعا به نظرم خدا لطف داشته ازهردوجنس به من داده دخترم تودلمه ...

خخخخخ عزیزم😍😍😍

عزیزم تو هر دو بارداریت اصلا لکه بینی نداشتی؟

🌹