2777
2789
عنوان

بیبی چک گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن تعجب نکردم آخه شنیدم بعضیا که عفونت دارن مثبت نشون میده واس همین گفتم  منظورم بد رسوندم

اگه عفونت داري زودتر پس درمانش كن كه به بچه آسيب نرسه

درضمن من هزاربار عفونت گرفتم و هيچوقت بي بي مثبت نشده😜😜😜

کاش یه بی بی چک هم میدادی بمن استرسم تموم بسه بخابم

علائم داری؟ کاش همسایمون بودی بهت بی‌بی میدادم!!! سه چهارتادارم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
ن تعجب نکردم آخه شنیدم بعضیا که عفونت دارن مثبت نشون میده واس همین گفتم  منظورم بد رسوندم

عزیزم اگرعفونت داری درمونت عنبرنسا هست شبیه اسپند دودکن و دامن بپوش بگیرزیردامنت تادودش بره بالا

البته اگربارداری توصیه نمیکنم شایدضررداشته باشه برای بچه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
خوب من ۳۸بودم مثل همیم پس،بچت الان باید. مثل من ۴ماه باشه،من بچم تازگیا شیر نمیخوره و دیونم کرده

شکر کمی خیس کن بزن ب سینت

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
خوب من ۳۸بودم مثل همیم پس،بچت الان باید. مثل من ۴ماه باشه،من بچم تازگیا شیر نمیخوره و دیونم کرده

اره چهار ماه و ده روز،آخی چرا؟یکی از فامیلآمون بچه اش اندازه بچه ماس دکتر گفت غذا کمکی شروع کن بد شیر میخوره و رفلاکس داره