2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست

منفی. احتمالا کسی بهشون جواب مثبت نداده برگشتن سراغ شما

درضمن مگه میخواستن کالا بخرن که همه رو تست کنن😐 ابدا قبول نکن بگو من به استخاره اعتقاد دارم واستون بد اومده شرمندتون شدم😑

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عاشق شما که نبوده که خیانت کرده باشه بهتون! بهش یه فرصت دیگه بدین ولی سخت بگیرید که فک نکنه خبریه ...

من حرفي از خيانت نزدم

ولي قشنگ نيس كه آدم همزمان بخواد دو نفر رو بشناسه

نه نامزد نبودن

رفته گشته دخترندادن فقط فکرت همین باشه رد کن.که چی؟چجورروش شده بیاد؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
كاراش خيلي بهم برخورد

خب وقتی دلت نیست ردش کن

ولی به نظرم توی ازدواج سنتی طبیعیه خب خودمونم گاها چندتا خاستگار باهم داریم اونام ممکنه چندنفرو زیر نظر داشته باشن،بستگی داره تا کجا پیش رفته باشن

فقط دیدن اولیه بوده مث وقتی اومدن خونه شما

یا یه مدت رفت امد کردن و حرف زدن 

اگه با چندنفر همزمان رفت و امد کرده و حرف زده که یعنی طرف دیوانه ای چیزیه ردش کن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من حرفي از خيانت نزدم ولي قشنگ نيس كه آدم همزمان بخواد دو نفر رو بشناسه

عزیزم خودت داری جواب خودت میدی دیگه!! 

من اگه بودم ردش میکردم باتوجه به این رفتاراشتباهشون و اینکه شرایطش معمولیه ولی اگه شرایطش خیلی اوکی بود قبول میکردم 

نه باهم دوست بودین نه تعهدی داشته به شما پس کار بدی نکرده و باید مثل یه آدم معمولی دیگه بهش فکر کرد البته این که نتونه رو تصمیمش وایسه یا یکم غیرقابل اعتمادی رو میشه به خصوصیاتش اضافه کرد   

در ضمن به این فک نکن اگه خوب بود قبلی باهاش ازدواج میکرد یا کسی بهش دختر نداده دوباره اومده طرف من

مثلا شاید یه کسی که از نظر شما مناسب نیست و ردش کنی برای من بهترین باشه و منو خوشبخت کنه،ملاکا و شخصیتای همه که یکسان نیست

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من حرفي از خيانت نزدم ولي قشنگ نيس كه آدم همزمان بخواد دو نفر رو بشناسه

خب بله حس بدی به ادم میده و حتی نشونه شخصیتی خوبی نیست، بستگی به شرایط خودتون داره اگه خواستگار زیاد دارید و عجله ای برا ازدواج ندارید که بیخیالش شید ولی اگه خواستین هم یه فرصت دیگه بهش بدین چون واقعا تعهدی به شما نداشته ولی بازم میگم که بهش سخت بگیرید و خوب تستش کنید ببینم چقد رو حرفش میمونه، من به عنوان یه پسر نظرم این بود!!