2777
2789
عنوان

🙂بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 46 پست
آخرش نذاشت؟؟ عجب چرا آخه ای خدا

🙃خدا نخواست بعدشم کلی آشنا یجا ایستاده بودن نمیتونستم رد بشم

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

رفتي روي ترازو؟؟به وزن ايده الت رسيدي حالا يا نه؟؟

نه نرفتم هنوز . بعيد ميدونم از ٦٢ پايين تر اومده باشم . 🤦🏻‍♀️

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا برا چسناله ها از 🙃یا (: در اخر پیام ها استفاده میشود  به اینها چسناله های مدرن گفته می ...

چسناله نیست بغض درونیه از بیرون لبخند میزنی برا همین اینو گذاشتم

یک عدد آدم بیکار فارغ التحصیل انسانی🤷🏻♀️ (سال ۹۸)😂در حال حاضر لیسانس حقوق دارم(پایان ۱۴۰۲)🥴⚖️بچه داری ، خانه داری ، کتاب خواندن، فیلم دیدن روتین هرروزم💎🩷🥹

معمولا برا چسناله ها از 🙃یا (: در اخر پیام ها استفاده میشود  به اینها چسناله های مدرن گفته می ...

آره ايموجيش منم درگير كرده بود .عنوان تاپيك كه نگووووو 😂😂😂 

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
دوس پسرتو؟

اسم دوست پسر روش نمیذارم شوهر آیندمه

عشقت یعنی نامزد؟ رل؟ شوهر؟ توی آب نمک؟ چی؟

شوهر آینده /:

نه نرفتم هنوز . بعيد ميدونم از ٦٢ پايين تر اومده باشم . 🤦🏻‍♀️

خخخخ خسته نباشيد،انشاالله كه ب وزن ايده الت ميرسي

میگن به آدمها قبل به دنیا اومدنشون زندگی که قرار از سر بگذرونن رو نشون میدن و ما با پذیرش اون زندگی پا به این دنیا میزاریم اگه اینطوریه که من اون طرف چند تخته کم داشتم،اما باور خودم اینه که زندگی که ما توش قرار می گیریم از سر اجبار نه اختیار، اخه چطور میشه که یه ادم قبول کنه که بخواد با کلی حسرت و بدبختی زندگی کنه واقعا نمیفهمم!!

عه  منظورم تو نبودی که 🤧😕ببخشید فقط خواستم توضیح بودم

😑باش