2777
2789
انگاری اسکرین اول برا سال قبل هست عزیز

آره میدونم.خودش گف 15 مهر میشه سه سال.یعنی این تو همون مهرکه دعوت کرده 2 سال بوده دیگه مگراینکه ماه ها توشهرهای مختلف فرق کنه.......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تابلو بود خالی بندیه . از اون طرف میاد میگه سه و نیم میلیارد میخوان به زور بهم بدن من نمیگیرم . از اون ورم تایپیک زده که شوهرم گفته باید طبقه بالای مادر شوهر بشینی و خونه مونه نداریم به نامتون کنیم . ولی همه اینا به کنار من عاشق این افشاگریاتون هستم . خیلی خوبههه

تابلو بود خالی بندیه . از اون طرف میاد میگه سه و نیم میلیارد میخوان به زور بهم بدن من نمیگیرم . از ا ...

مجبووووووور شدم مجبووووووووووور...رسما دلم به حال کسایی سوخت که مثل خودم اولش باور کردن.و بیشتر اونایی که هنوزم باور کردن و دارن تو دلشون به بدخودشون لعنت میفرستن و این خانومم میخندهههه