2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙄🙄🙄حالا ک اینطوره @yektaجونم   این نفس منه😂😂😂یکتا کجایی از کادوی همسری خوشت اومد وقت نش ...

سلام عشقم۹🙋‍♂️🙋‍♂️ توام نفس منی❤❤...اره خیییلی سوپرایز شدم دیونه رفته ۳میلیونو۳۰۰داده بود گوشی برام🥰🥰

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤
عَخِیی خیلی دوست داره معلومه سامسونگ؟

اره عشقولی سامسونگA30

موهای سفیدی که هی داره روی سرمون زیاد میشه.👨‍🦳👨‍🦳👨‍🦳.ارث بابامون نیست.‌‌‌‌😉😉😉....حرف های توی دلمونه🖤🖤🖤
جوون😍😍 خب دگ چه خبر

سلامتی عزیزم تو چه خبر 🥰🥰مشکل برادر جان حل شد؟؟؟اینقدر دوست دارم عکس تو ببینم

..من بزارم ببینی زود برمیدارم

راستی الان کسی نی بزار بگم داداشم فقط سیگا خودش گفت اگ شک دارین بیاین بریم آز بدیم ماهم قبول کردیم الانم چندروز دگ میبریمش مشاور خداروشکر خیلی بهتر شد شبا تا ۱۱ یا۱۲خونست

سلامتی عزیزم تو چه خبر 🥰🥰مشکل برادر جان حل شد؟؟؟اینقدر دوست دارم عکس تو ببینم ..من بزارم ببینی زو ...

من نمیتونم بزارم اخه اصلا نمیخام شناخته شم شاید فامیلی چیزی باشیم اونوقت آبروم برباد میره گلم شرمنده🙏

من نمیتونم بزارم اخه اصلا نمیخام شناخته شم شاید فامیلی چیزی باشیم اونوقت آبروم برباد میره گلم شرمنده ...

منو تو فامیل باشیم ؟؟؟خوب من میزارم بین میشناسی