2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا حالا كسي اينجوري شده چه قرص اهني خوب و موثره

تو نت سرچ کن ازعوارض کم خونی تپش قلب هست ولی ازاسترس هم هستش وبایددکتربری تاازرو آزمایشت قرص بهت بددفروس سولفات خوبه ودرمواقع شدیدتر فرفولیک خوبه 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
علايم مشكل تيروييد چيه من ازمايش ندادم 

ریزش مو.چاق شدن یا ورم کردن بدون پرخوری.لاغر شدن بی دلیل .تپش قلب وقتی که میخوای از پله بالا بری یا استرس یا عصبی.لرزش دست.ورم چشم.برامدگی جلوی گلو.عزیز جان من تیروئید پرکار دارم‌ الان قرص میخورم.خداروشکر الان بهتر شدم.غیر از پریودی تپش قال نداری؟

علايم مشكل تيروييد چيه من ازمايش ندادم 

ریزش مو.چاق شدن یا ورم کردن بدون پرخوری.لاغر شدن بی دلیل .تپش قلب وقتی که میخوای از پله بالا بری یا استرس یا عصبی.لرزش دست.ورم چشم.برامدگی جلوی گلو.عزیز جان من تیروئید پرکار دارم‌ الان قرص میخورم.خداروشکر الان بهتر شدم.غیر از پریودی تپش قال نداری؟

برو ی ازمایش تیرویید بده

چون منم اینطوری میشم نزدیگ پریود شدنم انگار قلبم وسط حلقمه 

تیرویید کم کار و پرکار علایمش فرق داره

اگه لاغر تیرویید پرکار

اگه باد داری مثل بادکنک بعد ی دفعه بادت میخابه کم کار داری

استری علایم تیرویید

ریش مو اولین علائمش 

متاسفانه سرانه تیرویید توی ایران درحال بالا رفتن 

من الان ۱۲ سال تیرویید دارم کم کار

الان نزدیک پریودم ی دفعه بدنم داغ میکنه وحشتناک پریود که میشم خوب میشم 

غرگرفتی گیم برای کسایی که تیرویید دارن عادی

من حتی یوقتا روزای عادی تپش قلب میگیریم خیلی دیگه اذیتم کنه قرص تپش قلب میخورم دکتر بهم داده اما توی این چند سال زیاد مصرف نکردم شاید چون تحمل میکنم خیلی بد باشه میخورم ی وقتا واقعا رو مخ تپش قلبم