2777
2789
عنوان

بالا بودن عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 54 پست
وااااااااای اتفاقا منم دوتا زدم منفی شد وای وای  ازمایش چجوری دادی ازونایی که خوده ماما ازت می ...

انشالله بارداری..رفتم ازمایشگاه..نه من تنبلی تخمدان ندارم پریودام هم منظم بود ..من ناخواسته باردار شدم 😐

تمام دنیام ♡♡همسرم وپسرم♡♡❤❤❤
باش ممنون💋💋💋💋💋💋

فدات عزیزم ان شاالله ک خیره

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکم خیالم راحتتر شد عزیزم ببخشید هی سوال میپرسم خب اگه اینطور باشه یعنی از اردیبهشت باردارم اینکه ع ...

اره بابا طبیعیه. بعضیا اصلا همینم ندارن. من ۱۰ هفتم تازه ۲ هفته اس علائمم شروع شده

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
دقیقا مثل من دو روز خونریزی شدید و ی روز لک و عدد بتای بالا

اره انشاالله خیره. ولی خارج رحمی عدد بتا مشکوک پایینه نه بالا.

اره بابا طبیعیه. بعضیا اصلا همینم ندارن. من ۱۰ هفتم تازه ۲ هفته اس علائمم شروع شده

مرسی بابت اینکه دلداریم دادین واقعا حالم بد بود

خدا فرشته کوچولوئو هاتونو حفظ کنه

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
وای جدی؟ عزیزم خدا حفظشون کنه😍 برام دعا کن عزیزم ک از این اضطراب خارج شم ما هم سابقه دو قلویی دا ...

اره عزیزم یه دختر و پسر دارم الان ۶سالشونه ،انشالله برای تو هم خیره 

خدایا ،قرارم باش،یارم باش...جهان تاریکی محض است...میترسم پناهم باش...
مرسی بابت اینکه دلداریم دادین واقعا حالم بد بود خدا فرشته کوچولوئو هاتونو حفظ کنه

همه ی این استرسارو بدترشو من کشیدم😂😂😂 ولی همیشه میگم خدا خودش بهتر میدونه همه چیزو

اینو تکرار کن با خودت همیشه: گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پس خودتو نی نی رو بسپار به خدا فقط. انشاالله صحیح و سالم میاد بغلت. با بارداریت حال کن فقط دوران شیرینیه