2777
2789
چه جوری قطع کاربری کنم 

درخواست بده ب نی نی یار ها

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوزه بدبخت کردن و شستشوی مغزی دادنِ بچه های مردم😔😔

درس دین شست و شو مغزیه این خانوم حتما به درس دین علاقه داره این حرفا چیه؟

نه_به_توهین#  

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙

منم رفتم ولی مقاومت کردم در مقابل شستشو 😐

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

عزیزم اگر واقعا دنبال سوالاتت هستی درخواست دوستی بده همه چیو برات توضیح میدم دقیق

اینجا بعضی فقط دنبال حاشیه سازی و غرغر کردن هستن

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️
خب غیر حضوری بخون. دانشگاه علوم حدیث شهر ری رشته روانشناسی ام آورده مرداد ماه فراخوان داره برا مهر م ...

یعنی چجوری غیرحضوری؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت

۵ سال اول سخته اگه بتونی تربیت مدرس قبول بشی ۴ ترم میخومی مستقیم میری برا تدریس

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم اگر واقعا دنبال سوالاتت هستی درخواست دوستی بده همه چیو برات توضیح میدم دقیق اینجا بعضی فقط دن ...

باشه الان درخواست میدم ولی کحاتوضیح میدی؟

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
۵ سال اول سخته اگه بتونی تربیت مدرس قبول بشی ۴ ترم میخومی مستقیم میری برا تدریس

یعنی چندسالمیشه

یعنی چندسالمیشه

۷

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

این دوستمون اطلاع دارن خداروشکر تو خصوصی صحبت کنید اگه لطف کنی و تایپیک قفل کنی خیلییییییی ممنون میشم 

دعوا نشه جیگر❤

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
۷

زیادطول میکشه ها

یعنی چجوری غیرحضوری؟

یعنی مدارک رو میبری عین دانشگاه کلاس های عادی ساعت و جلسه تعیین میکنن تو تو سایت دانشگاه آنلاین میشی با استاد ها کلاس برگزار میشه. وسایل لازم هم یه اینترنت پرسرعت هست ویه لپ تاب

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

چند سال از وقتتونو در حوزه گذاشتید 

یا حداقل چند ساعت برای تحقیق میدانی وقت گذاشتید که همچین ادعای بی اساسی دارید??

بزرگوار، اساتید حوزه مثل اجیرهای این سایتای معاند نیستن ک چیزی از گول زدن جوونا گیرشون بیاد

عزیزم یا مطالعه کن یا حضوری برو خواهرانه بهت میگم

کاش یاد می‌گرفتیم وقت دعا کردن به خدا اعتماد کنیم، نه اینکه خدا رو آزمایش کنیم❤️