2777
2789
عنوان

خاطره ی بارداری و زایمان دومم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 23151 بازدید | 93 پست
انشالله سالم دنیا بیاد همش استرس دارم دیگه. حرکاتش خوبه ماشالله.  آره هر بار که سونو رفتم یه ه ...

وزن بچه چطوره؟کمه؟دکتر چی میگه؟حتماخوب بوده ک هفته رو زیاد نشون میده چیزی نیس تا دوهفته بالا پایین نشون بده طبیعیه....کمرتم که تا دنیا نیاد خوب نمیشه اونم طبیعیه.....انشالله ختنه این یکی راحت تره....فدات بشم یکم دیگه تحمل کنی داره تموم‌میشه

وزن بچه چطوره؟کمه؟دکتر چی میگه؟حتماخوب بوده ک هفته رو زیاد نشون میده چیزی نیس تا دوهفته بالا پایین ن ...

هفته ۲۹ نزدیک یک و نیم کیلو بود دکتر گفت خیلی خوبه وزنش.وزن بچه خوبه خداروشکر خودم وزنم استپ کرده.

تحمل میکنم کمر درد و چاره ای ندارم فقط خدا کمک کنه بچم سالم بیاد انشالله.  

انشالله عزیزم سر این یکی نه بچم نه خودمون اذیت نشیم. توکل به خدا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دوستم باورم نمیشه من توعم یا تومنی سن هامون تقریبی نزدیک همه منم یه پسر دارم ب اسم طاها توراهیمم دخمله وتا دومی بدنیا بیاد اولی میشع سه ساله😂😂😂خیلی اتفاقا زندگیمون شبیه همه😍

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
ببین دوستم باورم نمیشه من توعم یا تومنی سن هامون تقریبی نزدیک همه منم یه پسر دارم ب اسم طاها توراهیم ...

خخخخ قربونت برم من....ایشالله سالم بیادبغلت

ولی خب میریختم تو خودم...احساس کردم دستشویی(شماره ۲)دارم....میگفتم‌بزارید برم دستشویی...مامانمو مادر ...

ایشالا مبارکت باشه گلم

و خوشبخت بشه😍❤

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عزیزمممم اونجایی که خوندم اسمش طهوراس اصلا کیف کردم منم باردارم اگه دختر بشه اسمشو میخوام بذارم طه ...

فداتبشم عزیزم...انشالله مثه اسمش باشن جفتشون...😍

چقد قشنگ بود خاطرت. قدمش مبارک باشه ایشالا با ناز پدرمادربزرگ بشه😍😍 چقد خوب ک خانوادت کنارت بودن ت ...

فداتون بشم عزیزم...اره خانواده خودش خیلی روحیس برا ادم...ولی شما فقط قضیه ای ک من تعریف کردمو میدونید ...حقیقت اون چیزی نیس ک نوشتم...فقط یه بعد از ماجراس