2777
2789
عنوان

نه به #زنان_علیه_زنان

370 بازدید | 46 پست

یه سری وقتا ما ناخاسته و بدون این که خودمون بدونیم میشیم بر علیه همجنس خودمون.بعضی وقتا یه حرفی میزنیم که فکر میکنیم دفاع ولی کاملا برعکسه.وقتی من به خودم اجازه میدم وقتی خیانت دیدم واسه دالداری دادن زن اول بگم تقصیر اون زنست یعنی من نمونه بارز زنان علیه زنانم پس حق ندارم برای زن دوم هشتگ زنان_علیه_زنان_ممنوع# بزنم.علیه همجنس خودمون نباشیم

بهتره طرفدار حق باشیم.چه زن باشه و چه مرد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مردم ما کاربرد این هشتگ رو نمیدونن. همینجوری همه جا مصرفش میکنن . تو یه تاپیک خانوم نوشته بود شوهرم کارگره داربسته بوی گند میده و .. منم نوشتم شبا که میاد بهش بگو بره حموم براش لباس تمیز بذار جوراباش رو هر روز عوض کن بالاخره اون زیر ۴۰ درجه گرما داره کار میکنه یه کم بهش برس

یکی اومده برای من هشتگ زنان علیه زنان زده نوشته زن هیچ وظیفه ای نداره😟🙁

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
بهتره طرفدار حق باشیم.چه زن باشه و چه مرد.

اره طرف حق بودن خوبه همه رو مقر دیدن جز مرد خوب نیست یا حداقل چرا وقتی مرد هم مقصره فقط بگیم تقصیره زنست؟خوب کو.ن لق مرده میخواست بشینه سر زندگیش

کلا مردم ما کاربرد این هشتگ رو نمیدونن. همینجوری همه جا مصرفش میکنن . تو یه تاپیک خانوم نوشته بود شو ...

پس بوشم تحمل کنه😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
پس بوشم تحمل کنه😐

نه یکی دیگه اومده بود نوشته بود.اون بنده خدا خودش قبول کرد یکی دیگه پرید وسط حکم صادر کرد.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

بدبختی و طلاق بیداد میکنه اونیم که زن دوم میشه لابد چاره نداشتع قضاوت نکنیم

مرد دستش پول باشه زن میخره صیقه یعنی همین دیگه.خود مرد مقصر اصلیه

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 
نه یکی دیگه اومده بود نوشته بود.اون بنده خدا خودش قبول کرد یکی دیگه پرید وسط حکم صادر کرد.

اها 

باید یچیزی بگن دیگه بعضیا دیگه از زیادی روشنفکری و طرفداری زیادی از همجنس اینطوری میشن

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
کلا مردم ما کاربرد این هشتگ رو نمیدونن. همینجوری همه جا مصرفش میکنن . تو یه تاپیک خانوم نوشته بود شو ...

😂😂😂😂فکر کنم تازه با فمنیسم اشنا شده بود اینکه زنان هیچ وظیفه ندارن درست ولی اینکه از فزط خستگی طرف نمیتونه از جاش بلند شه بهش کمک نکنه که خودش از بوی گند خلاص شه؟تو هم براش میزدی جو_گیر_نباشیم#  

اون دیگه ادای روشنفکرها رو در میاره 😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اها  باید یچیزی بگن دیگه بعضیا دیگه از زیادی روشنفکری و طرفداری زیادی از همجنس اینطوری میشن

فریادت خخخخ

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71