2777
2789
عنوان

چله نادعلی

| مشاهده متن کامل بحث + 3357 بازدید | 454 پست
ببخشید عزیزم من یه مسکل خیلی بزرگ برام پیش اومد که تمام وقتمو یه مدته گرفته اگه امکانش هست اسم منو ح ...

عزیزم کاش میومدی میگفتی. بذار ببینم میتونم یکی رو بذارم جات

از بچه ها حلالیت بطلب عزیزم

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم
آره منم حاجت گرفتم ازش لیست جا داره بیام؟

عزیزم یکی از بچه ها انصراف داده. میخوای بذارمش به جاش؟  باید سه تا بخونی

فروش لباس زنانه😍😍😍کانال تلگرامangle_shop😊مغازه داشتم جمع کردم. اگر خواستین با پست براتون میفرستم. قیمت عمده زدم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید عزیزم من یه مسکل خیلی بزرگ برام پیش اومد که تمام وقتمو یه مدته گرفته اگه امکانش هست اسم منو ح ...

منم شرمنده بچه ها کردی😞😞😞😞

ببخشید عزیزم واقعا نشد...):

اگر کسی پیدا نشد باید بخونی عزیزم

عه باشه آره میام مرسی

پس سه تا بخون تا قبل ساعت12

سلام عزیزای دلم من سهم امروزمو خوندم و قبول باشه حاجتتون

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

@آلا7597  

@باران95  

@آرام61  

@abane  

@قرمزی63  

نفر26 لیست انصراف داده. (love0000) اومده به جاش

حواستون باشه روز 26 به نیتش بخونید. 

@من_سحرم  

@69sepid  

@89_samiye  

@طناز43  

@mahbubehhhhhhhh  

خواهریا نفر26 لیست انصراف داده. (love0000) اومده به جاش. یادتون باشه روز 26 به نیتش بخونید

@Eli2274 @mmpaeez @violet14 @مامانبزرگپانیذ @نازگلی_۹۲  

خواهریا نفر 26 لیست انصراف داده. (love0000) اگمده به جاش. یادتون باشه روز 26 به نیتش بخونید