2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅جدی

اره عزیزم😄😄😄۱۳ سانت خوبه البته من خودم ۱۶۲ اصلا از مردایی که خیلی بلندن نسبت به خودم خوشم نمیاد هیچ حسی بهشون ندارم در عوض مردایی که متوسطن به طرز وحشتناکی برام جذابن  مثلا قد ۱۷۵ اقایونو واسه خودم و با توجه به قد خودم خیلی دوست دارم 

میشه برام دعا کنین😍😍😍
جدی حتی اگه ازت کوتاه تر باشه؟

حتی اگه کوتاهتر باشه😊

اتفاقا جدیدا به پسرای تپل هم قد یا یکم کوتاه تر علاقمند شدم😁

همه چیز به نظر خودت بستگی داره واینکه چشمت به دهن دیگران نباشه یعنی اگه همه دنیا بگن همسرت قدش کوتاهتراز توئه یا خیلی بلندتراز توئه،با افتخار سرتو بگیری بالا و بگی بله این یه حقیقته که اینطوره اما همسر من با هرویژگی ظاهری ای که داره ارزشمند و منحصر به فرده!

بیا باور کنیم عشق های گران در رمان های ارزان کنار خیابان ها فروخته شدند و تمام شد!➡
حتی اگه کوتاهتر باشه😊 اتفاقا جدیدا به پسرای تپل هم قد یا یکم کوتاه تر علاقمند شدم😁 همه چیز به نظ ...

عالیه منم جدیدا از پسرای هم قد خوشم میاد با این تفاوت که دوست دارم حتما ظریف و لاغر باشن  از مردی که بازو هاش ستبر و هرکوله خوشم نمیاد😆قبلا اینجوری نبودما 

قبلا میگفتم مرد از ۱۹۰ کمتر نباید باشه  اخیر حس میکنم مردای کوتاه برام جذابن 😂 ولی دوست داشتم قد خودم بلند تر باشه

میشه برام دعا کنین😍😍😍

Ma 5 Sant ekhtelaf Darim khobe 13 ham ziad nis man dokhtar amom 30 sant elhtelafeshone

توروخدا یه صلوات بفرستین خونه دار بشیم ما هم ❤😍                      بهترین جای دنیا جاییه که راحت بشه صدای قلبتو صدای نفسهاتو شنید مثل بغلت ❤😍                                                         تیکر سالگرد ازدواجمونه 🥳🎂