2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هرکی خونده تااخرش بگه من اونجایی بودم که۳۰۰تومن شرط گذاشته بود

بعدش ۶ سال همان سیصد تومنه و یدونه دختر داره ولی حمید واس دخترش حسابی خرج میکنه

عشقی نبود و نخواهد بود هر عشقی هم قیمتی داره 

اصلا فاز کسایی که گزارش میزنن و فاز اونایی که حسرت کاراگاه بودن رو دارن و منتظر فرصت هستن تا مثلا مو از ماست بکشن بیرون(اونم بی منطق و بی دلیل)رو درک نمیکنم ..اگه کاراگاه بازیشون منطقی باشه اشکال نداره.اما الکی میخوان هی بگن ما خیلی تیز هستیم و خیلی زرنگیم،اعصاب ادمو خرد میکنن

نی نی یار ها لطفا تاپیک لیموناد رو بدون هیچ دلیلی نترکونین

وقتی یه تاپیک درست حسابی و آموزنده کسی میذاره یه عده می ترکونن

ولی بعضی تاپیک های بی محتوا هنوز پابرجا هستن

هیچ حرف یا حدیث یا مسئله ی مغایر قانون نی نی سایت توی تاپیک لیموناد نبوده و نیست

لطفا بررسی کنید

آفریدگارم... ایوب را بفرست تا برایش از صبر بگویم😞

خدایا من تا جایی که قرار بود موکت بخره برا خونه خوندم نمیدونستم که ادامه شو قراره بزاره توف به این گزارشگرا

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
بگو چی شدلطفا

هیچی هنوز باشوهرش زندگی میکنه یه بچه 6ساله داره ماهی 300 تومن شوهرش بهش خرجی میده 

یه بار که خونه مادرشوهرش بوده سرخوردوخوراک اون میاد دوبارع شروع میکنه به نصیحت که هرچی نخوروفلان اینم حامله بوده ناراحت میشه میره خونه باباش 

همه چیز به باباش میگه باباش میگه چرا زودتر نگفتی البته شوهرشم میاداونجا بعدم دیگه باباش میگه یا مادرت انتخاب کن یا زنتو اینم میگه زن 

ولی هنوزم بعضی ازاون اخلاقای بدشو داره خرجی هم چندساله بهش ماهی 300 میده 

مادرشوهرش زنگ زد گف چقدحساسی واشتی کردن بعد یه مدت 

ودیگه حواسش هست که حرف بیخود نزنه 

ولی درکل شوهرش خیلی خرج خانوادش کرده ایناهم فقط ماشینشونو مدل بالا کردن 

البته من بدتوضیح دادم میدونم خود لیموناد خیلی قشنگ نوشته بود 

دیگه به بزرگی خودتون ببخشید

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
هیچی هنوز باشوهرش زندگی میکنه یه بچه 6ساله داره ماهی 300 تومن شوهرش بهش خرجی میده  یه بار که خ ...

مرسی عزیزم

دلبندم بندبندوجودت رابه خدایی بسپارکه بیشتر از من هوایت رادارد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز