2821
2789
شما اول بارداری بتات چند بود

من۱۱روز از پریودیم گذشته بود۳۸۸بود

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من۱۱روز از پریودیم گذشته بود۳۸۸بود

من روز موعدم بتام ۹۲۷بود دکتر گفت دو روز بعد تکرار امروز ۱۴۱۸بود دکتر گف خارج رحمه رفتم سونو گفت ساک تشکیل نشده نمیدونی چه حال بودم امروز

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من روز موعدم بتام ۹۲۷بود دکتر گفت دو روز بعد تکرار امروز ۱۴۱۸بود دکتر گف خارج رحمه رفتم سونو گفت ساک ...

بتات عالیه که... سنو خیلی زود رفتی عزیزم حداقل باید بزاری ۳هفته از موعدت بگذره ک تازه ساکو ببینن دیگ نرو سنو چون هنوز زوده تشکیل بشن بزار ۳هفته دیگ برو... منو گفتن بتات پایینه خارج رحمیه و فلان سقط میشه ولی اهمیت ندادم تا یک ماه بعدش رفتم سنو دیدم قلبشم میزنه و هیچ مشکلی نیست... حالا هم الکی خودتو نگران نکن چون زود سنو رفتی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
من روز موعدم بتام ۹۲۷بود دکتر گفت دو روز بعد تکرار امروز ۱۴۱۸بود دکتر گف خارج رحمه رفتم سونو گفت ساک ...

وقتی بتات پیشرفت کرده و بیشتر شده یعنی مشکلی نیست.. ببخشید ولی دکترت خیلی احمقه ک اینقد زود فرستادتت بری سنو چون هنوز هیچی تشکیل نشده درضمن اگ خارج رحمی بود ی دردا وحشتناکو خونریزی هست

بتات عالیه که... سنو خیلی زود رفتی عزیزم حداقل باید بزاری ۳هفته از موعدت بگذره ک تازه ساکو ببینن دیگ ...

ترسوندم دکتره بیشعور گفت خارج رحمه 

وقتی بتات پیشرفت کرده و بیشتر شده یعنی مشکلی نیست.. ببخشید ولی دکترت خیلی احمقه ک اینقد زود فرستادتت ...

واقعا خیلی احمق 

ترسوندم دکتره بیشعور گفت خارج رحمه 

اهمیت نده دیگ سنو نرو تا۳هفته دیگ

واقعا خیلی احمق 

دکتر باید ارامش بده ن اینکه هنوز اول راهی بترسونه

شمام کمر درد و تخمدان درد داشتید؟

اره عزیزم من لکه بینی هم داشتم...اگ شماهم لکه بینی داشتید نترسید برید دکتر براتون شیاف مینویسه

2790
2823
2791
2779
2792