2777
2789
عنوان

داستان من رو بخونید و راهنماییم کنید لطفا خواهرای گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

عزیزم جایی برو که بخواهنت نه جایی که پس ات بزنن بسه گلم چقدر بی احترامی دیدی و صبوری کردی بازم خدا رو شکر شوهر خودش متوجه شده رابطه انون کمرنگ کن گرم نگیر مثل قبل باهاشون از مهربانی و دلسوزیت سواستفاده کردن بشه

خدایا به داده و نداده هایت شکر....خدایا دامان تمام مادران را سبز بگرد الهی امین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من این حجم از.... آخه تا کی صبوری کنم چیزی نگم؟ رفتی قرض کردی که مادر شوهر باهاش قمپز در کنه ...

بخدا خودم هم کمتر از شما از دست خودم عصبانی نیستم...مادرم یه اخلاقی داره که اگه بهش یه چیزی بگی تا عمر داری اون رو بهت یاد اوری میکنه

مثلا اگه بگم شوهرم امروز فلان حرف بد رو بهم زده تا ده سال بعد هم یادش نمیره هرچی شوهرم خوب باشه اون میگه این شوهر همون شوهریه که فلان روز فلان حرف رو بهت زده

من چون حوصله اعصاب خوردی نداشتم هیچ وقت اینارو به خانوادم نگفتم

میگفتم ندارن بخرن دیگه نمیگفتم واسه بقیه بچه ها میخرن واسه ما نه

تا همین الان هم از مادر شوهرم پیش مادرم فرشته ساختم

عزیزم منم شرایط مشابه شمارو دارم با این تفاوت که مادرشوهرمو خواهرشوهرم همه این کارارو مخفیو با سیاست انجام میدن و شوهرمم فکر میکنه اونا بهترین ادمای روی زمیننو پشتمو خالی میکنه در واقع همیشه

خوشبحالت که حداقل چهره واقعیشونو نشون دادن و شوهرت پشتته

من سه ساله تو عقدم تو این سه سال هزاران بی احترامی کردن برام عیدی نیاوردن ی جشن درستو درمون نگرفتن دم نزدم ولی برای خواهرشوهرم بهترینارو کردن

شوهرم بخاطرشدن بهم سیلی زد دلمو شکست هزارتا حرف زد بازم هیچی نگفتم

خدا نگذره ازشون

بنظرم باهاشون قطع رابطه کن برای همیشه اینجوری خودت راحت تری

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

از این که شوهرت رو درک کردی و پشتش بودی واقعا خوشم اومد .افرین که شوهرت رو اذیت نکردی دختر خوب

واما خانواده شوهر .هیچ وقت پیش شوهرت غیبت خانوادش رو نکن همین که شوهرت میفهمه عالیه

ولی کمتر رفت امد کن .مثلا ماهی یک بار اونم درحد یکی دوساعت .اگر هم حقی رو ضایع می کنن یا حرفی میزنن محترمانه همون لحظه جوابشون رو بده  تا تو دلت نمونه

بخدا خودم هم کمتر از شما از دست خودم عصبانی نیستم...مادرم یه اخلاقی داره که اگه بهش یه چیزی بگی تا ع ...

ای بابا 

اشکال نداره گلم خوبه که زمستون رفت و روسیاهی به ذغال موند 

خداروشکر که الان وضع شما خوبه ان شاءالله بهتر هم میشه 

خدا همسرتو برات حفظ کنه و در کنار هم خوشبخت باشید

عزیزم منم شرایط مشابه شمارو دارم با این تفاوت که مادرشوهرمو خواهرشوهرم همه این کارارو مخفیو با سیاست ...

عزیزم اره واقعا بزرگترین دلگرمی الانم همراهی شوهرمه...شوهر منم اوایل متوجه نمیشد منم هیچی نمیگفتم البته

شاید بخاطر اینکه من این ذهنیت رو درش ایجاد نکردم که میخوام بینشون فاصله بندازم کم کم متوجه شد

شوهر منم امروز اولین بار بود در مورد خانواده اش پیش من درد و دل کرد

عزیزم اره واقعا بزرگترین دلگرمی الانم همراهی شوهرمه...شوهر منم اوایل متوجه نمیشد منم هیچی نمیگفتم ال ...

منم هیچوقت هیچی نگفتم ولی انگار کورش کردن هیچی نمیبینه

وقتی میرم پیش مادرو خواهرش حتی نگاهمم نمیکنن انگار وجود ندارم ولی اون بازم حقو به اونا میده

البته از اون دسته ادماییم که کسی محل بده یا نده برام مهم نیست با قیافه گرفتنشون فقط خودشونو اذیت میکنن چون برای من ذره ای اهمیت نداره

تازه من بچه سالم ۱۸سالمه

مادرشوهرم ۵۰سالشه خواهرشوهرم ۳۰سالشه خجالتم نمیکشن بااین سنو سالشون این رفتارارو از خودشون نشون میدن

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
از این که شوهرت رو درک کردی و پشتش بودی واقعا خوشم اومد .افرین که شوهرت رو اذیت نکردی دختر خوب واما ...

دلم میخواد اینکارو کنم ولی مادرشوهرم هر پنج شنبه بهم زنگ میزنه میگه امشب میاین اگه بگم نه میگه فردا شب چی؟

بلد نیستم نه بگم

نمیدونم چجوری برخورد کنم باهاشون

اصلا نمیتونم ادم حق به جانبی باشم

بگو فردا شبشم جایی هستیم .یا اصلا بگو حوصله نداریم 

به یکبار رابطه رو کم نکن .کم کم کمترش کن .مثلا اول دو هفته یکبار و...بعد کمتر کمترش کن .

وقتی ببینن رغبتی واسه رفتن نداری وهی بهمونه میارن خودشون بیخیال میشن 

ولی تورو خدا نزار بخاطر این موضوع تنش ایجاد شه

وارامش بین خودت وشوهرت بهم بریزه

عزیز دلم ان شالله تو هم مثل من بتونی راه درست رو پیدا کنی

💚💚