2777
2789
عنوان

چکاپ زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 3871 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم نيست توجه نكن

تازه خوبه شوهرمم بچه نمیخواد حتی بیشتر از من کلی هم رفته باهاشون دعوا کرده که به ما گیر ندین و این حرفا بازم منو تنها گیر میاره مادر شوهرم شروع میکنه

نه همونا رو‌ میخوام بدونن چین ؟ 

قند خون ..تیروئید.کل ازمایش شمارش خون(cbc hbو...) اچ بی اس و اچ ای وی و ...تا مطمئن نشدی کم خونی و تیروئیدو مشکل قندخون نداری اقدام نکن

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
قند خون ..تیروئید.کل ازمایش شمارش خون(cbc hbو...) اچ بی اس و اچ ای وی و ...تا مطمئن نشدی کم خونی و ت ...

اینا رو‌میدونم ندارم تازگی آزمایش دادم 

مشکل عفونت و ناهنجاری رحم و اینا هم ندارم 

چیز دیگه ای مختص بارداری هست ؟ 

اینا رو‌میدونم ندارم تازگی آزمایش دادم  مشکل عفونت و ناهنجاری رحم و اینا هم ندارم  چیز د ...

همیناس ب علاوه ی اینکه اسید فولیک باید بخوری🌷

تنها کسی که بهم گفت چی تنته؟ راننده اسنپ بود، که سر چهار راه داشت دنبالم میگشت.
اوه اوه چه قدر زیاد ! خدا به دادمون برسه 🙈

یه آزمایش خیلی مهم که همه ی خانوما باید بدن ولی ازش خبر ندارن آزمایش دخیره تخمدانه که بهت میگه ایا تنبلی داری یا یائسه هستی یا وضعیت تخمک ها و مقدار باقی موندش چقدره ...اون فقط دویست هزاره ....

یه آزمایش خیلی مهم که همه ی خانوما باید بدن ولی ازش خبر ندارن آزمایش دخیره تخمدانه که بهت میگه ایا ت ...

با این حساب حتما هم باید رفت آزمایشگاه خوب این جاهای دولتی و بیمه احتمالا دقیق نباشن