2777
2789
عنوان

چرا این بچه نمیخابه😤

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 51 پست
خواهري برا من بي دردسر نيس😔هر روز از خدا ميخوام كه سالم و سلامت بتونم بچمونو به دنيا بيارم فك كن ر ...

ای بابا

انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهري برا من بي دردسر نيس😔هر روز از خدا ميخوام كه سالم و سلامت بتونم بچمونو به دنيا بيارم فك كن ر ...

هرچقدم سخت باشه 

بزرگ كردن وبه سر وسامون رسوندنش سختر

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه منم ساعت ۱۲ بیدار شد تا الان کلی بازی و پارک و خرید و یه عالمه شیطونی کردن ساعت ۱۱ هرکاری کردم نمیخوابید.شامو تازه خورده واسه اینکه نخوابه میگه گشنمه غذابیار بخورم😂😂😂آوردم یه لقمه خورده میگه سیر شدم حالابیاتوپ بازی کنیم😟😟😟منم گفتم من خوابم میاد دارم میرم تنهای تنها بخوابم.همچین پشت سرم اومدااا!!!!کنارم درازکشید یه ذره بهانه گرفت پشتمو کردم بهش چشمامو بستم دیدم خودش خوابید.ساعت ۱۱:۳۰خوابید😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

ان شاءلله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم🤲🏻

فکر کنم زایمانمون نزدیک هم باشه😍

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
بعضیا میگن ببر دکتر قرص خواب بده

😂😂😂😂😂

مال من ۹ ماهشه دیروز خونه ی پدرشوهرم بودیم ،از ۱ ظهر تا ۱۲ شب نخوابید فقط راه رفت

پدرشوهرم گفت چی میکشی از دست این،هر روز صبح یه شتر بدی این بخوره آب میکنه ،ببرش دکتر داروی خواب بده😆😆😆😆😆

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
بعضیا میگن ببر دکتر قرص خواب بده

😨😨😨😨😲😲😲نکنیااااا!!!!!چیکار بچه داری!؟گناه داره.یه جور گولش بزن بخوابه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی