nilaaaam مدیر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 827 عنوان چه گند ی زدم کمک | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست دیروز که پسرمو شیر میدادم یه عکس قشنگ گرفتم ازش الان میخواستم برش بدم بذارم نی نی سایت دستم خورد همون اوکی شد سری نتمو قطع کردم ولی نگرانم ممکنه اون عکس مدیر قبول کنه بذاره تو پروفایلم😓😓 1398/03/14 | 11:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
international عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1773 اره ولی همش که آنلاین نیستم میترسم کسی ببینه قبل از اینکه متوجه شم همین الان رو سه نقطه ی بالای عکس بزن حذف میشه لازم نیس اول تاییدشه داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم
مریم_خانوم_جان عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 557 قصد بدی ندارم ازین سوال ولی برام سواله چرا ازین عکسا میگیرین؟ 🙈من همیشه می ترسم گوشیم گم بشه یا یه روز یکی بتونه اطلاعات رو برگردونه و همچین عکسایی رویت بشن آبرو واسه آدم نمیمونه...
من_باز_اومدم عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 1759 اگه برای پروفایل اینجاست خیالت راحت باشه تایید نمیشهعکسایی که مورد داشته باشه رو تایید نمیکنن حتی مثلا عکس یه زن باشه که گردنش لخت باشه
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4990 نمیزاره قبول نمیکنه من عکسمو گذاشتم قبول نکرددیگه اون عکس جای خود داره 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
nilaaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 827 قصد بدی ندارم ازین سوال ولی برام سواله چرا ازین عکسا میگیرین؟ 🙈 من همیشه می ترسم گوشیم گم بشه یا ی ... گوشیم رمز داره پسرم خیلی بانمک افتاده بود
nilaaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 827 اگه برای پروفایل اینجاست خیالت راحت باشه تایید نمیشه عکسایی که مورد داشته باشه رو تایید نمیکنن حتی ... مرسی خیالم راحت شد
international عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1773 گوشیم رمز داره پسرم خیلی بانمک افتاده بود بالاتر هم گفتم روسه نقطه بالای عکس بزن پاکش کن کاری نداره که لازم نیست اول تایید شه داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم
nilaaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 827 نمیزاره قبول نمیکنه من عکسمو گذاشتم قبول نکرددیگه اون عکس جای خود داره مرسی حالا پیامک دادم
پرستویی عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 4990 مرسی حالا پیامک دادم خوب کاری کردی ولی گذینه حذف داره خودش عزیزم یه 3نقطه بغلش هست بزنی حذف میشه 97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭 واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
nilaaaam مدیر استارتر عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 827 بالاتر هم گفتم روسه نقطه بالای عکس بزن پاکش کن کاری نداره که لازم نیست اول تایید شه الان عکسی نیست یعنی قطع کردم نتو اوکی نشده؟
international عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1773 الان عکسی نیست یعنی قطع کردم نتو اوکی نشده؟ برو همونجا که پروف میزاری اگر در انتظار تایید بود پاکش کن اگر نبودم که نیست دیگه داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم