2777
2789
عنوان

بیاین عکس تابلویی که کشیدمو بذارم 😍😍😍😍😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 54 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین دختر هنرمند.

یه ایراد کوچولو داره اگر دوست داشتین برای بهتر شدن کارتون اقدام کنید، بهتون میگم.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
بشمااار ..یک 

نقاشی. خیاطی. گلدوزی. آشپزی حرفه ای. مجسمه سازی. بازی در تئاتر. کارگردانی چند فیلم مطرح😁😁😁😁

از همه مهمتر.... جادو بلدم😁😁

مدیونین اگه فکر کنین همه این هنرها رو ندارم. تازه چندتاشو نگفتم

کج کلاه خان یارمه
نقاشی. خیاطی. گلدوزی. آشپزی حرفه ای. مجسمه سازی. بازی در تئاتر. کارگردانی چند فیلم مطرح😁😁😁😁 ...

فقط آشپزی...😋😋

معلوم شد چقدر شکموام؟؟😐

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بگو بگو ممنونم 

بکراند کارت، زیرِ گلدون، اگر اشتباه نکنم میزه، خیلی جنسیت و بافت چوب یا میز رو نداره و خط میز کجه.

این اصلاحات شما رو قوی تر می کنه 😊

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
بکراند کارت، زیرِ گلدون، اگر اشتباه نکنم میزه، خیلی جنسیت و بافت چوب یا میز رو نداره و خط میز کجه. ...

خودمم نمیدونم چی بود همینطوری بود!  کجیش اره 😖

ممنونم 😍

جواب احمق ها رو نمیدم 😂