aynaz_70 مدیر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2935 عنوان سونوگرافی؟ | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست سلام دوستان من الان توی 26 هفته هستم، از غربالگری دوم به بعد دیگه دکتر برام سونو ننوشته، کی میفرسته سونوگرافی ؟ دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖 1398/03/14 | 00:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق۱۹۹۳ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2996 خدا رو شکر، حرکت نی نی شما چقده؟ نی نی من کم حرکت میکنه، نمیدونم خوابه یا ساکت و اروم، پریروز زیاد ح ... والا یه روز از صبح تاشب یه سره حرکت میکنه درهر حالتی که باشم خیلی هم پرقدرت یه روز میبینی خیلی تحرک نداره بزور یکم تکون میخوره
aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2935 والا یه روز از صبح تاشب یه سره حرکت میکنه درهر حالتی که باشم خیلی هم پرقدرت یه روز میبینی خیلی تحرک ... شما قبلا شکم داشتی؟ من چون شکم داشتم احساس میکنم بخاطر اون حرکاتشو کم احساس میکنم، فقط یه بار صبح محکم لگد زد بعد اون ضربه هاش قوی نیست دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
عشق۱۹۹۳ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2996 شما قبلا شکم داشتی؟ من چون شکم داشتم احساس میکنم بخاطر اون حرکاتشو کم احساس میکنم، فقط یه بار صبح مح ... نه اصلا شکم نداشتم ولی یکم پهلوداشتم،اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه حرکتش خیلی قوی وزیاد نباشه نگران نباش عزیزم
aynaz_70 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 2935 نه اصلا شکم نداشتم ولی یکم پهلوداشتم،اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه حرکتش خیلی قوی وزیاد نباشه نگ ... مرسی عزیزم،شما با دکترت در مورد زایمان حرف زدین؟چون من پرسیدم،گفت ماه اخر معاینه ان میکنم اگه لگنت خوب باشه طبیعی دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
عشق۱۹۹۳ عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 2996 مرسی عزیزم،شما با دکترت در مورد زایمان حرف زدین؟چون من پرسیدم،گفت ماه اخر معاینه ان میکنم اگه لگنت خ ... من دکترموعوض کردم که سزارین بشم عزیزم
نیلوسونوگرافی عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 584 عزیزدلم تعداد سونوهایی که برای بارداری نوشته میشه توسط متخصص زنان با توجه به شرایط هر مادر متفاوت هست و بهترین کار اینه که از پزشکت در مورد تعداد سونوها و آزمایش هایی که باید انجام بدی ، بپرسی...سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلودکتر فاطمه مهتاب قربانی کلیک کنید اینستاگرام سونوگرافی نیلوکلیک کنید سایت سونوگرافی نیلو