2777
2789
عنوان

سونوگرافی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
خدا رو شکر، حرکت نی نی شما چقده؟ نی نی من کم حرکت میکنه، نمیدونم خوابه یا ساکت و اروم، پریروز زیاد ح ...

والا یه روز از صبح تاشب یه سره حرکت میکنه درهر حالتی که باشم خیلی هم پرقدرت یه روز میبینی خیلی تحرک نداره بزور یکم تکون میخوره

والا یه روز از صبح تاشب یه سره حرکت میکنه درهر حالتی که باشم خیلی هم پرقدرت یه روز میبینی خیلی تحرک ...

شما قبلا شکم داشتی؟ من چون شکم داشتم احساس میکنم بخاطر اون حرکاتشو کم احساس میکنم، فقط یه بار صبح محکم لگد زد بعد اون ضربه هاش قوی نیست 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما قبلا شکم داشتی؟ من چون شکم داشتم احساس میکنم بخاطر اون حرکاتشو کم احساس میکنم، فقط یه بار صبح مح ...

نه اصلا شکم نداشتم ولی یکم پهلوداشتم،اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه حرکتش خیلی قوی وزیاد نباشه نگران نباش عزیزم

نه اصلا شکم نداشتم ولی یکم پهلوداشتم،اشکال نداره تو این هفته ها طبیعیه حرکتش خیلی قوی وزیاد نباشه نگ ...

مرسی عزیزم،شما با دکترت در مورد زایمان حرف زدین؟چون من پرسیدم،گفت ماه اخر معاینه ان میکنم اگه لگنت خوب باشه طبیعی

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

عزیزدلم 

تعداد سونوهایی که برای بارداری نوشته میشه توسط متخصص زنان با توجه به شرایط هر مادر متفاوت هست و بهترین کار اینه که از پزشکت در مورد تعداد سونوها و آزمایش هایی که باید انجام بدی ، بپرسی...

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو