2777
2789
عنوان

تومور مغذی😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 46 پست
ان شالله به حق این وقت عزیزم که داره اذان میگه خدا شفاش بده الهی امین

😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی آمین

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاامام رضای غریب  یعنی موهای به این قشنگیش میریزه یاامام ررضا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خدایا چرا ...

دوباره در میاد عزیزم

ممکنه مشکل تکلم هم پیدا کنه و یا بی حسی دست و پا ولی با فیزیوتراپی حل میشن 

بله نمونه برداری میشه و مراحل بعدی انجام میشه

دوباره در میاد عزیزم ممکنه مشکل تکلم هم پیدا کنه و یا بی حسی دست و پا ولی با فیزیوتراپی حل میشن&nbs ...

عملش سخته.یعنی تومور سرطانیه

چرا دکترا به ما اطلاعات نمیدن

چرا نمیگن چیه چه جوریه 😭😭😭😭😭

خرجش زیاد میشه  کلا؟ چرا دکترا رسیدگی نمیکنن.

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

ای وای عزیزم بمیرم برات کاملا درکت میکنم چون خودمم خواهر بزرگترم و همیشه این حسو نگرانیرو دارم....انشالله که خوش خیم باشه و به خیر بگذره به حق این ماه مبارک

خدایا پناهم تویی  
برای شفاش صلوات فرستادم 

خدا حاجتتو بده

ای وای عزیزم بمیرم برات کاملا درکت میکنم چون خودمم خواهر بزرگترم و همیشه این حسو نگرانیرو دارم....ان ...

دعا کنید توروخدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عملش سخته.یعنی تومور سرطانیه چرا دکترا به ما اطلاعات نمیدن چرا نمیگن چیه چه جوریه 😭😭😭😭😭 خرجش ...

عملش تقریبا عمل زیاد اسونی نیست ولی با موفقیت انجام میشه اکثر مواقع 

چون نمیتونن ۱۰۰ درصد جواب بدن گذاشتن بعد جواب نمونه برداری

خرجش خب با این وضع کشور و دارو ها و عمل بله متاسفانه کمی زیاد میشه عزیزم

ولی الان به همسرم گفتم میگن اصلا به خاطر هزینه کیفیت رو فدا نکنین اگه موقعیتش رو دارین تهران و تو یکی از بهترین بیمارستان ها عمل کنین تا ریسکش بیاد پایین تر

عملش تقریبا عمل زیاد اسونی نیست ولی با موفقیت انجام میشه اکثر مواقع  چون نمیتونن ۱۰۰ درصد جواب ...

کدوم بیمارستان خانم.کدوم دکتر😭

الان روحیه ی خواهرت چطوره ؟

ناراحت

همش خواب

ای خدا😭😭😭😛

😞۱۰ تا صلوات براش فرستادم خدا قابل بدونه ایشالله بهتر شه 

ممنونم 😭😭😭😭😭