2777
2789
عنوان

جاری نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه من و جاریه کثافتم که چه اداهایی درمیاره به بچش یاد داده بهم بگه سمور!!!شعورش تااین حده اونوقت من ب بچم یاد میدم بی احترامی نکن ب کسی به خانوادمم سلام نمیده مادرشوهرمم فامیلشه رومیده..منکه کلا گذاشتمشون کنار حتی مادرشوهرمو سپردم بخدا

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤
اخه این وسط مادرشوهر گیر میده اونو چیکا کنم

به مادرشوهرت هیچ ربطی نداره وقتی نمیخوای با یه ادم بی ادب درارتباط باشی 

بهش بگو لطفا دخالت نکن همون عید دخالت کردید رفتم عید دیدنی بسه دیگه به من نگید چیکار کن چیکار نکن خودم میدونم باید چه رفتاری با یه مغز فندوقی داشته باشم

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

این خوبه

من برادرشوهرمم به مامانم سلام نمیده چه برسه به جاریم

من همون کاربریم که امضام این بود:پیرو امضا یکی ازنی نی سایتی هاکه گفته بودمنوشوهرم باهم قرارگذاشتیم که هروقت یه جایی بودیم که نتونستیم بهم بگیم دوستت دارم بگیم چه قدرهواگرمه...منم باشوهرم چنین قراری روگذاشتیم امااین قراروزمستون گذاشتیم...یه شب وقتی بامادرشوهرم اینارفتیم پارک داشت بارونم میومدهمسرم دستموگرفت وگفت چه قدرهواگرمه مگه نه؟تااومدبگم اره منم گرممه مادرشوهرم به شوهرم گف خرخودتی میخوای بوسش کنی بوسش کن...ازاون موقع هنوزم مشکوکم که مادرشوهرم نی نی سایتیه....مادرشوهرسلام✌😕😕

وااا

خوب مامان تو مونده سالم اونه

عجب مامانی داری میاد اینا رو بهت میگه! فکر نمیکنه باعث ناراحتیت میشه! مثلا انتظار مامانت چی بوده که به تو گفته  امان از بعضی مامانها

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

شخصیت آدم با رفتارش معلوم میشه خود من از جاریم به معنی واقعی کلمه حالم بهم میخوره ولی مادرشو که یه جایی دیدم رفتم جلو و دست دادم و حال و احوال ... ولی اون برعکسه دقیقا

خب معلومه کی ذاتش خرابه این وسط 

براتون مهم نباشه کلا 😊😊