2777
2789

سلام پسرم ۱۴ ماهشه. هر غذایی رو نمی خوره و غذاش کم شده. میشه بگین شما چی به کوچولوهاتون میدین تا منم استفاده کنم؟ هیچی وزن اضافه نکرده

هیچ وقت غصه نخور، زندگی صد سال اولش سخته😁😁😁

سلام عزيزم منم بچم چهارده ماهشه هر چندمدت يبار كلا بي اشتها ميشه و هيچي نميخوره ولي من خودم و دلداري ميدم كه درعوضش شيرمو ميخوره

من خيلي چيزا براش درست ميكنم مثلا خورشت هر چيز براش درست ميكنم بعد برنج و جوپرك و سبزي توش ميريزم تا همينجور دم بياد

درضمن ادويه و نمك هم زياد ميدم تا دوس داشته باشه بخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم تقریبا 15 ماهشه، تا همین یک هفته پیش خیلی خوب غذا میخورد، الان ولی داره دو تا دندون اون آخر در میاره ، غذا خییییلی کم میخوره، شیر هم کم میخوره فقط آب میخوره و میوه

وای من نمیدونم گاهی هیچی نمیخورن چطدری جون دارن که راه میرن و ورجه ورجه میکنن. بهش کته ماهیچه بده کته مرغ بده.  خوش رنگ ومزه اش کن.    کله گنجشکی. آش سوپ جو. لوبیاپلو  عدس پلو.  اینا رو با سالاد شیرازی بده من که بچه ام عاشق سالاد هست درکنارغذاش یاکاهو باید باشه اونم با ابلیمو یا سالاد شیرازی.     قبل غذا حداقل یه ساعتی هیچی نده.  وحسابی قبل غذا باهاش بازی کن. قطره اهن ومولتی مرتب بده توی اشتهاش تاثیرداره.    میده که الان هلو و زردالو امده. مرتب بده.  

تو یه سنی فاصله یک و نیم تا دو ونیم بچه ها بدغذا میشن همون کمو مقوی بهشون بدین یا بذارین با غذاشپن بازی کنن همه رو بیزن بعد یه لقمه هم دهنشون بذارین

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه