2777
2789
عنوان

باردارم...کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
بله جلوي خونريزي ميگيره خودم بهم توصيه كرده بودن يه قاشق غذاخوري تويه ليوان آب حل كن بخور

حتما میخورم

آب ولرم؟

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا کیست داری؟ باید چی کار کنی؟ چند هفته رفتی سونو؟

تخمدان چپم کیست داره ولی خیلی درد میگیره بعضی وقتا  یازده هفته و سه روز رفتم غربالگری فهمید کیست دارم 

گفت خودش اب میشه دارو هم نمیخواد بخوری 

حتما سوره توحید زیاد بخون بسم الله الرحمن الرحیم چند بار بگو به شکمت فوت کن تا خدا نی نی گلتو حفظ کنخ از بلاها

تخمدان چپم کیست داره ولی خیلی درد میگیره بعضی وقتا  یازده هفته و سه روز رفتم غربالگری فهمید کیس ...

انشالله شمام با سلامتی بچه ات دنیا بیاد

خوس بحالت رفتی غربالگری

استرس از همه چي بدتره ..مارك شيافتت چيه...بهوزان يا پروژسترون سفيد يا سبز رنگا كدومه؟

سیکلوژست

از پشت استفاده میکنم

به منم ۳۰ تا شیاف داد استفاده نکردم فقط سعی کردم تکون نخورم فقط میرفتم تا دستشویی و میومدم 

اخه شنیدم خود شیافا هم ممکنه باعث خونریزی بشه 

اما خطرناک نیست حتی کسی رو دیدم تا ۶ ماهگی خونریزی داشته الان خداروشکر نی نیش سالم به دنیا اومد 

به منم ۳۰ تا شیاف داد استفاده نکردم فقط سعی کردم تکون نخورم فقط میرفتم تا دستشویی و میومدم  اخ ...

آره

فعالیت ندارم اصلا نمیاد

به منم ۳۰ تا شیاف داد استفاده نکردم فقط سعی کردم تکون نخورم فقط میرفتم تا دستشویی و میومدم  اخ ...

چه دلی داشتی استفاده نکردی من سی تام تموم شده نگرانم میگم بازم بخرم استفاده کنم تا سونو

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
چه دلی داشتی استفاده نکردی من سی تام تموم شده نگرانم میگم بازم بخرم استفاده کنم تا سونو

من نی نیمو سپردم دست خدا فقط دعا میخوندم و ذکر میگفتم ادم وقتی چیزی رو به خدا بسپاره که نباید نگران باشه 

من نی نیمو سپردم دست خدا فقط دعا میخوندم و ذکر میگفتم ادم وقتی چیزی رو به خدا بسپاره که نباید نگران ...

ان شالله به سلامتی عزیزم....ان شاالله تموم باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشونم سالم وسلامت باشه...همه ی ما امیدمون به خداست 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........