2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا میگن سال  ادم میترسه سریع عقد کنه

اوووو نه بابامیگم که من۲ماه صیغه شدم اخلاقشوشناختم یک سال هم عقدموندم اینم بهت بگم تابایکی نری زیریک سقف اخلاقشونمیشناسی

خداجونم خودت همه عزیزانموبرام نگه دار
اوووو نه بابامیگم که من۲ماه صیغه شدم اخلاقشوشناختم یک سال هم عقدموندم اینم بهت بگم تابایکی نری زیریک ...

بیرون رفتن و مسافرت خانوادگی میگن خوبه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
نمیدونم خانوادم میگن نامحرم باشین که نمیشه دو تایی برید بیرون 

به نظرم اگه صیغه نخونید شاید بهتر باشه و اگه خوشت نیومد راحت تر میتونی بزنی به هم ممکنه اگه صیغه بخونی بهت دست بزنه ..بعدم بمونی توو عمل انجام شده..و خیلی تصمیمات بر ات سخت باشه گرفتنش

بیرون رفتن و مسافرت خانوادگی میگن خوبه 

خوبه ولی تواون چندروزادم همش سعی میکنه خودشوخوب جلوه بده دیگ زیادم سعی کن وابسته نشی یه وقت خدایی نکرده مشکلی پیش اومدنتونی دل بکنی

خب چرا بلاخره بازتایه مدت محرمی دیگ

تو فامیل کلا بد میدونن صیغه رو...ببخشید که میگم از بس زن روسپی صیغه شده هست تو فامیل و اقوام ما جا افتاده مختص این افراده و دختر مجرد نباید صیعه بشه

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
تو فامیل کلا بد میدونن صیغه رو...ببخشید که میگم از بس زن روسپی صیغه شده هست تو فامیل و اقوام ما جا ا ...

بله درسته هرکس یه عقیده ای داره منم میگم جواب اگه تا۸۰درصدمثبته صیغه کنی بعدصیغه هم اصلانزاری دست بزنه بهت فقط درحددست دادن باشه کسی هم ندونه ک صیغه خونده شده مدتش هم زیادنباشه