2777
2789

سلام، این تاپیک کمی قدیمیه ولی فکرکردم بهتره که درباره سوپر فود و چیزی که خودم تحقیق کردم اطلاع رسانی کنم، اینکه من hater و یا تبلیغ کننده این محصول هستم به ذهن خیلی ها خطور میکنه چونکه حتی این اولین نظر بنده هست؛ دلیل اینکه اینجا نظر گذاشتم این بود که اینجا تنها جایی بود که دیدم برای سوپرفود بحث شده و تاپیک های زیادی هم براش ایجاد شده و اینکه  برداشتتون نسبت به من و حرف های من بستگی به خودتون داره و قابل احترامه. سوپرفود رو در چند روز اخیر یکی از اعضای فامیل خریداری کرد فعلا تاثیری ندیدیم و حتی اگر که ببینیم نمیتونیم بگیم بخاطر سوپر فود بوده چون همزمان داروهای دیگه هم دارن مصرف میکنن به همین خاطر میخواستم که برای  خودم سفارش بدم که دربارش تحقیقات بیشتر کردم طبق گفته یکی از افراد در همین تاپیک های مربوط به سوپرفود(که خود ایشون ادعا میکردن مخترع پودر صنعتی دیگری هستند) طبق انالیز سوپرفود اظهار نظر کردن که ویتامین ها و مواد زیاد و خوبی توش هست و البته همین مقدار زیاد باعث مشکلاتی در بدن ممکن بشه و دیگر نکته اینکه این پودر ها تنها در تلگرام و چند سایت نا آشنا به فروش میرسند که خود این مورد اولین منبع شک به اینجور چیز هاست ولی از طرفی باید دونست که سوپرفود چیز جدیدی نیست یعنی نباید از اسم و رسمش گول خورد و فکرکرد که معجزه می‌کنه اگه اینطور بود مطمعن باشید گیر کسایی مثل ما نمیومد یا حداقل با قیمت بسیار بالایی و در مراکز تخصصی به فروش میرفت! و حتی با عقل سلیم هم میشه فهمید که چیزی وجود نداره که برای تمامی درد های انسان خوب باشه حتی درد هایی که تا امروز درمانی براش بوجود نیومده به یک دفعه درمان بشه غیر از اینکه احتمالا از بهشت برین این ماده رو‌ اورده باشن حتی این پودر ادعا میکنه که هیچگونه عوارض جانبی نداره درصورتی که حتی برای ویتامین هم امکان عارضه های جانبی وجود داره حالا از این ادعای معجزه که بگذریم سوپرفود که با نام پودر سبز(Green powder) هم شناخته میشه(به این خاطر که کاملا گیاهی و مناسب رژیم vegan هم هست) در کشور های خارجه هم هست و حتی با شرکت های بزرگ و در بسته بندی و انواع مختلف عرضه میشه! این یعنی اینکه این یک محصول جدید ایرانی نیست؛ من سواد تخصصی در این زمینه ندارم ولی آنالیز این پودر با اون ها چندان فرقی نداشت و حتی در بعضی موارد پودر های دیگه از این سوپرفود ایرانی گیاه و میوه های کمیاب تری داشتند پس این مشخص میکنه که نه معجزه ای در کاره و نه چیز جدیدی هست از طرفی هم من سایت های این سوپرفود ایرانی رو چک کردم مثل اینکه یک شرکت در تهران ثبت کردند با این حال بسته‌بندی هاشون با زبان ترکی هست و در جایی به نام کمپانیه ترکیه ای شناخته میشه که خودش کمی شک برانگیزه من لینک سایت ها رو هم چک کردم سایت های مختلف فقط در حد یکی بیزینس کارت توی اینترنت موجوده که اینکه چرا این همه سایت مختلف بدون کار توی اینترنت هستن جای فکر داره درحالی که خود این پودر به صورت اینترنتی فروخته میشه و یک سایت قاعدتا باید براش بس باشه و در همون سایت فعالیت گسترده ای داشته باشه! و بهتره بدونید که این سایت ها رو میشه نام، شماره تلفن، ادرس و اطلاعات دیگه کسانی که ثبتشون کردن رو پیدا کرد(کافیه که whois رو در اینترنت سرچ کنید و در اولین سایت لینک اصلی سایت رو در اون سرچ کنید(این موضوع کاملا قانونی هست)) و من هم همین کار رو کردم و کسایی که سایت ها رو ثبت کرده بودن بنظر نمیومد که کوچیکترین ربطی به عارف خلخالی داشته باشن بجز یک نفر به نام سهند خلخالی که نام ایشون رو هم سرچ کردم و در نهایت به یک صفحه لینکداین (LinkedIn) برخورد کردم که کاملا بدون اطلاعات بود و حتی عکس هم نداشت و فقط نوشته بود که در کمپانی سوپر فود کار میکنه و جالب اینکه خود اون کمپانی اصلا مربوط به ایران نبود و اصلا ربطی به شرکتی که دربارش حرف میزنیم نداشت و تنها یک کلمه سوپرفود با همه این ها مشترک بود! در نتیجه با توجه به این همه ضد و نقیض در مورد این شرکت و این محصول من تصمیم گرفتم که از اون تهیه نکنم و از مولتی ویتامین ها، تغذیه خوب و مواد مغذی بهره ببرم یا در نهایت از همون سوپرفود های مطمعن و اصلی که شرکت های بزرگتر تولید میکنن تهیه کنم که به شما هم همین رو توصیه میکنم و حتی اگر که فرض کنیم تمام این چیزهایی که گفتم اشتباه است و چنین شرکت معتبر و عالی وجود داره آیا با این همه سایت و این همه کانال و گروه مختلف تلگرامی و اینستاگرامی با نام های متفاوت که هرکدوم گاه گاه حتی بسته بندی های متفاوتی عرضه میکنن شما ترغیب به خرید این محصول میشید؟!این موضوع شما رو به فکر فرو نمیبره؟! حاضرید به همه این ها اعتماد کنید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه مامانم خریدم و مصرف کرد.خیلی ازش راضی بود و میگفت درد دست و زانوهاش خوب شده.ولی بعد از قطع ک ...

عجیبه همه کساد که مصرف کردن میگن خوبه  همون روز عضو شدن وفقط هم همون یه المنت گذاشتن چقدر،فکر میکنن آدم احمقه چطور با جون اومد بازی میکنید من میخواستم برای بچه بگیرم اگه بدون تحقیق بود و مشکلی پیش می اومد چی خدا لعنتتون کنه با این کارهاتون 

سلام منم دارم استفاده میکنم تقریبا بیست روزه

خیلی هم خوب، این کاملا تصمیم خود شماست ولی اینا اطلاعاتی هستن که ممکنه بهتون توی تصمیمی که میگیرید کمک کنه ولی درکل پیشنهاد من اینه که از نسخه های خارجی این محصول استفاده کنیده چون بهتر و قابل اعتماد تر از این نسخه هستند؛ حداقل تا وقتی که این محصول تولید شده در ایران وضعیت مشخص نشده ای داره استفاده نکردن ازشون از نظر من کار عاقلانه تریه.