2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن بابااولین باره میشنوم ...نمیدونم

همه چی ذوق داشتیم پسرونه آبی خریدیم اما بدجور تو ذوق خواهرم خورد گریه ناراحتی کرد اتاق بچه ابی کرده بود،بچه دخترشد مشکل قلبی ریه داشت خیلی خواهرم کفر گفت نتیجشم بد شد.

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
یه چیزی بگم شاید باورتون نشه یکی از خواهرشوهرام شکم سومش بود یه دختر پسر هم دلشت هرچی میپرسیدن جنسیت ...

شایدم واقعا معلوم نبود منم الان چهارماهمه نمیدونم چون سنونرفتم دکترننوشته فعلا که برم قراره دوهفته دیگه بنویسه که میشه پنج ماهگی پس امکانش هست راست گفته باشه

براشادی دلم صلوات میفرستی؟
شایدم واقعا معلوم نبود منم الان چهارماهمه نمیدونم چون سنونرفتم دکترننوشته فعلا که برم قراره دوهفته د ...

خب شما میگی سنو نرفتی

این خواهر شوهر من اینقدر حساسه  تا بی بی چکش مثبت شده رفته سنو ساک بچه رو ببینه خودش گفت تو ۱۲ هتگی و ۱۸ هفتگی و... همه رو رفته  ولی نمی خواست بگه خرید های بچه شو حتی به اون دوتابچه اش نشون نداده بود که کسی از اونا نفهمه