2777
2789
عنوان

اگه شما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست

اصلاااااااااا

هرگز خودتو انقدر كوچيك نكن كه با يه مرد مطلقه ازدواج كني.هيچكس نميشه زنم خوب بود من بد بودم كه جداشديم.فاصله سنيتونم كه خيلي زياد بوده.

اصلا ترديد نكن بهترينكارو كردي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاااااااااا هرگز خودتو انقدر كوچيك نكن كه با يه مرد مطلقه ازدواج كني.هيچكس نميشه زنم خوب بود من ب ...

نمیدونم والا عزیزم خودم مشکوک شدم که چرا اینا هرجا رفتن با این پولداری دختر بهش نمیدن !!

خدایا داده ونداده ات راشکر
نمیدونم والا عزیزم خودم مشکوک شدم که چرا اینا هرجا رفتن با این پولداری دختر بهش نمیدن !!

دقيقا درسته حرفت.

يه مرد كه وضعش خوبه تااين سن چرا مجرد مونده؟ببين طرف چقدر ذهنش مريضه كه اول بسم الله به تو گفته تنها نميذارم بري جايي.باز يه عده هستن بعد ازدواج رو ميكنن خودشونو طرف انقدر خودخواهه كه اولش گفته و كه ديگه هيچ جاي بحثي باقي نمونه اگر قبول كردي.

تازه تو سني نداري فداتشم.من دخترخالهام مجردن كوچيكش هم سنه توعه.بزرگه با ٣٦سال سن هنوز دنبال مرده با ديسيبلين ميگرده.

باخودم میگفتم نکنه چون پولداره کار بدی کردم واینا درگیرم باخودم نمدونم چرا 

ببین آرامش زندگی فقط به پول و درامد نیست. همین که گفتی زن خانه دار دوست داره چندتا بجه میخواد و باید با خودش بری و بیای خودش یه دلیل محکمه که هیچوقت از نه گفتنت پشیمون نشی. تفاوت سنی هم که دیگه یه دلیل واضحه واسه نه گفتن

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!