2777
2789
عنوان

زندگی هامون

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
به اینجا اعتماد نکن همش دروغه ولا من اطرافم همه خوشن باشوهراشون این قد زندگی شون عالیه نگو منم مجردم ...

آخه کسی که مشکلی نداره که نمیاد تو این سایت ها برای درد دل کردن!!!!!   اونها سرگرم خوشبختیشون هستن!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه کسی که مشکلی نداره که نمیاد تو این سایت ها برای درد دل کردن!!!!!   اونها سرگرم خوشبختیشون ه ...

آره اینجا بیشترش رو میشه که دروغه من که اطرافیانم همه خوشن انشالله همیشه باشن اینجور خبراییم نیست

چراااا

اطرافیان پر از غصه وشادی بخوای درگیر همه بشی که نمیشه مخصوصا که تاپیک خیانت تو سایت خیلها شون داستانه فقط بهتر ذهنت و تمرکز بدی رو کنکور و رو داستان واقعی زندگیت و دراینده بهتره اول انتخاب درست کنی انتخاب درست مردی که بشه همراهش سد نه حالا صرفا مادی جربزه داشته باشه نه وعده وعید بده

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اطرافیان پر از غصه وشادی بخوای درگیر همه بشی که نمیشه مخصوصا که تاپیک خیانت تو سایت خیلها شون داستان ...

چشم خواهری😘😘😘😘

هرکه آمد اندکی مارا پریشان کردو رفت

چرا از ازدواج پشیمون شدی؟ همه که قرار نیست بدبخت بشن شما انتخاب درست داشته باش انشالله خوشبخت میشی درضمن درصدی از این تاپیکای خیانت هم دروغه،  واینکه خیلی ها الان خوشبخت دارن زندگی میکنن ولی نمیان اینجا بگن

آره اینجا بیشترش رو میشه که دروغه من که اطرافیانم همه خوشن انشالله همیشه باشن اینجور خبراییم نیست

دروغ نیست    ولی اینجا همه جامعه نیست    مثل این می مونه که چند روز بری بیمارستان بعد بگی همه مردم مریضن!!!!    نه هر کسی مریضی داشته باشه میاد بیمارستان دردش که خوب شد و آروم شد میره سر زندگیش!!!!!

آدم کنار میاد  کنار میاد  کنار میاد  تا یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار می زاره می ره!!
چرا از ازدواج پشیمون شدی؟ همه که قرار نیست بدبخت بشن شما انتخاب درست داشته باش انشالله خوشبخت میشی د ...

والا دورو برم ادمی که از زندگی و شوهرش راضی باشه ندیدم گفتم خوب اطراف من شاید اینجوریه اومدم اینجا دیدم بدتره

هرکه آمد اندکی مارا پریشان کردو رفت