2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو اورژانس ،تاپیک میزنی😐

آخه من دکتر رفتم همینارو گفت انجام بده.بیمارستانم زنگ زدم با اینکه خصوصی بودش از خداشون باشه من برم...بهم میگن برو دوتا امپول بزن...تا ده روز اینجام بیای همینکارو میکنیم.کار دیگه ای نمیشه کرد.من خودم دوست دارم برم بیمارستان.حداقل اونجا چه بخوام نخوام دراز کشم.ولی اونا میگن نیا.عجبا...الان شوهرم داره میاد برم 

آخه من دکتر رفتم همینارو گفت انجام بده.بیمارستانم زنگ زدم با اینکه خصوصی بودش از خداشون باشه من برم. ...

خدا کنه چیزی نباشه، اره حتما برو ببین چی شده 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
خدایااااااااا...اومدی نشسی تاپیک میزنی نظر میپرسی..خب پاشو برو بیمارستان وقتی خونریزی داری حالا چ کم ...

شما بالاترو یکم بخون خوشگل متوجه میشی منتظر شوهرمم.اینم گفتم‌که بیمارستانی که دکترم ریییسشه هم زنگ زدم اونجا بهم فرمووودن نیا برو دوتا آمپول بزن...من ننشستم بخدا دراز کشیدم همش.منتظرم شوهرم بیاد بریم.اگه تاپیک زدم بخاطر اینه که ببینم کسی بوده که اینجوری شده باشه و اتفاقی برای جنین نیفتاده باشه تا از استرسم‌کم شه...

ان‌شاءالله که زود رفع میشه 

خاک بر سرشون.رفتم بیمارستان.یه سونو منو نکردن...فقط همون شیاف و آمپولو گفتن برو بزن...میخوای پول بدی بری بیمارستان هم ملاقه نمیزنن

اییییش چ بیمارستان و دکتر بیخیالی...خونریزی اونم سه ماه اول واسشون عدیه بستری نمیکنن شیاف میدن؟؟ادم ...

تازه از بیمارستان اومدم.هیچکاری نکردن برام.گفتم سونو کنید بفهمم جنین هست نیست....گفتن ۲۰ ام برو دکترت سونوت کنه.خیر سرشون بیمارستان خصوصی و بین المللی هستش