2777
2789
فدات شم ممنون💋

زنده باشی🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اردبیلی هستین؟؟؟ من تاحالا نیمدم اونجا.کدوم شهرش بهتره ؟؟ آب وهوا الان چطوره؟؟؟

بینظیره هوا

خود اردبیل وتموم شهراش

هر جاییش میتونی بری

اینقد جا وطبیعت بکرداره کیف میکنی بخدااااااااااا

سرچ کن تونت ببین عکسهاشو

گردنه حیران-سرعین -پل مشگین شهر - باغات گیلاس هیر -شورابیل -الوارس و... 

جنگل فندقلو عالیهههههههههه 

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1396/12/29/1682941/اردبیل-جنگل-فندقلو-نماد-زیبایی-های-طبیعی-و-تنوع-اقلیمی-فیلم

http://namnak.com/سرعین.p58546

هرکسی سزاوار فرصتی دیگر است ، اما نه برای همان اشتباه ...
همون من نمیدونستم شوهرم بی هوا دیشب گفت بریم منم گفتم باشه

من وهمسرم تو تعطیلات استراحت میکنیم وجای نزدیک

اما تو روزهای عادی مرخصی میگیریم ومیریم مسافرت

مسافرتهای اخیرمون ک 

مثلاااااا مشهد رو دی رفتیم عالی بود خلوت اروم و وقت امتحانا بود
یا کیش اسفند رفتیم اف بودو...

شمال رو بعد عیداردیبهشت رفتیم 

کرمان.

دوره باهواپیما بیایین ی چیزی

امااااااااا این تعطیلاتم نرسوندین ازاین ب بعد وقت اردبیل اومدنه دیگه

اینجا بیایین سرعین پر سوییت وهتل ومسافرخونه س

سرچ بزن نت

من وهمسرم تو تعطیلات استراحت میکنیم وجای نزدیک اما تو روزهای عادی مرخصی میگیریم ومیریم مسافرت مساف ...

اره ماخودمون اردیبهشت رفتیم اصفهان عالی بود ولی شغل همسر من جوریه از کوچکترین تعطیلات استفاده میکنه منم نه نگفتم بهش که بخوره تو ذوقش گفتم بریم ایشالله خوش بگذره

تیکر تولدپسرم
آره هوایی میاییم. ممنون.

پس میتونی بیایی

از فردا تا جمعه

شنبه برگردی نهاییت

حالا بازم ب برنامه اتون بستگی داره کی بیایین و...

نخ و سوزن واسه چیه؟😅

اگر دکمتون کنده بشه یا یجا لباستون پاره بشه با چی میخوای بدوزی خب نخ و سوزن میخوایی دیگه 

ممکنه ده بار استفاده نشه ولی یبار بدردت میخوره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم