2777
2789
عنوان

بش زن میده کسی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2756 بازدید | 240 پست
😂😂😂😂مامانش اینا میشه مامان من عروس خانوم😃

جونم عجقمی عجب خوارشووری گیرم اومد 

من ۴نوع میوه میزارم با امیوه و چای 

شیرینیم نمیخواد بیارین خودم میخرم فقط بگو عجقم کت شلوار مشکی با پیرهن سفید تن کنه یه غنچه گل رزم بزاره تو جیب کتش 😆

من رفتم سفیداب بزنم حموم خواستگاریمو برم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تهران زندگی میکنن من از طریق بسیج و مسجد اشنام البته خیلی نمیشناسم ولی همه دوسش دارن  چون خوش ...

باشه آیدی منو ک داری بم خبر بده

خدا گر ز حکمت ببندد دری /ز رحمت زند قفل محکم تری 

[QUOTE=92361395]جونم عجقمی عجب خوارشووری گیرم اومد  من ۴نوع میوه میزارم با امیوه و چای  شیرینیم نمیخواد ...[/QUOTEواااای خدا نکشتت😂😂😂🤣

ب داداشم حسودیم شد اصن😂

ولی استارتر اگر براش زن بگیرید الان دو روز دیگه که آتیشش بخوابه و بار مسئولیت و رو دوشش حس کنه قطعا ...

نه از این ادما نیس خیلی سختی کشید تا ب اینجا برسه کوچیک تر بود کار میکرد ب نظرم این شکلی نمیشه ولی قبول دارم یکم زوده براش 

نه از این ادما نیس خیلی سختی کشید تا ب اینجا برسه کوچیک تر بود کار میکرد ب نظرم این شکلی نمیشه ولی ق ...

خب اگر اینطوره باز میشه بهش امیدوار بود

من به نسبت پسرای الان که اکثرا لوس هستن گفتم

[QUOTE=92361395]جونم عجقمی عجب خوارشووری گیرم اومد  من ۴نوع میوه میزارم با امیوه و چای  شی ...

من بسازم انقدر خوبم 

به حرفای دیگرون توجه نکن بیا منو بگیر فقط اونا معلوم نی چه کیسی معرفی میکنن من دیده و شناخته ام کارم تحصیلاتم همه چیم معلومه 😁

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خب اگر اینطوره باز میشه بهش امیدوار بود من به نسبت پسرای الان که اکثرا لوس هستن گفتم

ن بچم لوس نیس اصلا ادم زحمت کشیه

من بسازم انقدر خوبم  به حرفای دیگرون توجه نکن بیا منو بگیر فقط اونا معلوم نی چه کیسی معرفی میک ...

😂😂😂😂 یکم بیشتر بگو شاید خوشمان آمد حالا